Polo Opublikowano 14 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 i o to mi chodzi sam do chodzisz do tego o czym pisalem wczesniej jesli nie jestesmy w stanie zorganizowac IRca , czata itpto nie liczmy ze inne rzeczy tez wyjda same jak napiszemy organizujemy zlot to bedzie 30 chetnych , po podaniu terminu i np. oplaty wjazdowej lub rezerwacji noclegu to - polowa ma w tym czasie egazminy- polowa akutat wtedy nie bedzie miec kasy- polowie sie rozsypie motocykl- polowa bedzie miec imieniny cioci i tez nie pojedzie- na zlot przyjada 4 motocykle ja to wiem bo 2 razy robilem zlot Fiata 126pi z okolo 100 chetnych zawsze bylo okolo 20 aut na zlocie Polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 14 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 I Taka jest Prawda Ale trzeba sie zorganizowac i jak nawet Zbierzemy grupe 50 i za zlocie zjawi sie 20 To tez by bylo spoxik!!!!! Panowie pie pierdzielmy tu o Farmazonach tylko Trza cos organizowac.....A szef chyba Olał sprawe bo sie nieodzywa........i DU*A :) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 14 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 ja na zlocie pojawiłbym się napewno, jak nie eMZetką to samochodem, ale bym sie pojawił, hmm.. panowie już nie długo.. :) PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szef Opublikowano 15 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2004 Veteranos czy niemugł bys miec pretesji popysl ze nie tylko zajmuje sie stroną!!!!!!!!! prponuje zrobic np wirtualne spotaknia na czacie np w niedzele o 20 bo czt ja postawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 15 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2004 szefie nie gadaj i Micek tez tylko cos róbcie bo juz chce klikac w jakies byttony na tych waszych wymarzonych stronach a tu nie ma na co jak narazie : :x no ale mam nadzieje ze cos jednak wyjdzie z tego Szefowego gadania bo juz materiały o mnie ma i nie wiem o ilu jeszcze osobach ale czekam i zaczynam sie powoli niecierpliwić a co stoi na przeszkodzie zeby uruchomic juz stronę z tyloma ludzmi o ilu masz juz info i fotki a jak beda chetni to dosla i zrobi sie aktualizacje stronki i tyle bo jak tak bedziecie czekać to sie sezon skończy hehe i bedzie ZONK a nie klub a ja chce klubik I WANT EMME CLUB :!: :!: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Hey, strone MUSZE skończyć do piątku bo między innymi idzie na konkurs informatyczny, nie wiem jak to zrobie bo w sobote mam egzamin (praktyke) na A i raptem wyjeźdzone 2 godziny.. do tego cały tydzien sprawdzianów.. (qrwa) ale skończe do piątku, bo qrwa uparty jestem.. jeżeli ktoś chce zobaczyć ogólny zarys mojej twórczości to zapraszam (dostępna tylko strona główna) http://dariusz.mickiewicz.promontel.net.pl adres narazie taki, jest też www.mz-club.prv.pl ale wyskakuje okienko reklamowe.. podstrony są w budowie więc ich nie publikuje, na stronie głównej będzie jeszcze uzupełnione menu i pare innych rzeczy tak więc prosze nie sugerować się aktualnym wyglądem strony. Miałem to opublikować jak skończe ale tak piszecie że nic nie robimy więc... chce się obronić :) PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Micek stronka sie fajnie zapowiada wystruj tez mi sie podoba, juz nie moge sie doczekac pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3lement Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Qrde też chętnie bym się do Was przyłączył ale dopiero z miecha po wakacjach jak zrobie prawko bo naginac bez prawka z 400km na zlocik sie może niemiło skończyć . :) Pozdrówka !!! Pomysł wypass !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojteq Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Ja tez jestem za i jak tylko kupie motor to sie od razu zapisuje,jak na razie moge wam przyslac zdejcie ale tylko swoje :) no i moze jakiejs laski :twisted: Nie do konca doczytalem czy wkoncu maja byc te grupy czy nie no ale proponuje zrobic cztery z siedzibami w wiekszych miastach.Ja przykladowo moglbym byc w grupie poludnie z siedziba w Katowicach 8) Spotkania moglyby sie odbywac raz albo czesciej w miesiacu no i raz albo dwa razy do roku mozna by sie gdzies umowic cala ekpa(glosno mysle).Jesli za daleko troche wybrnalem to sorki,takie jest moje zdanie.A strona tez mi sie podoba :) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZrider Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Dla chętnych do zlotów MZ pragnę poinformować o corocznym ogólnoeuropejskim zlocie tychże maszyn w Zschopau koło fabryki MZ. Od nas jedzie ponad 10 osób, tam będzie duuuużo motorków :) Zlot w tym roku na początku września :) Także myślę, że może zamiast zlotów na które nie każdy będzie miał kase dojechać to pojechac raz do roku,a dobrze :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Micek Jest Wypas!!! Poprostu super!!!! Teraz Tylko zrobic podstrony i jazda :) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Dobra robota Micek..super stronka...ma cos w sobie co przyciąga oko..Czekam tylko na aż cała stronka będzie skończona...tak trzymaj :mrgreen: Pozdro 4 all Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Cze Micek ! widze ze ktos tu sie wzioł troche do roboty bo SZEF gada duzo a nie robi jakos :/ dobrze ze chociaz Ty sie za to wziołeś. stronka spoko choc troche taka ciemna w sumie no ale git jest jak na 1 wersję. jak chcesz to moge ci info o sobie i moim moto przysłac na pocze chyba to zaraz zrobie i wyslę Ci. 3m sie i baw sie dalej. jak cos to mam tony materiałów o MZ koło 3000 zdjęć prospektów itp spraw nawet myslałem sam strone robić ale skoto ty robisz to jak problem i czegos potrzebujesz to moge podesłac mailem . POZDRAWIAM 8) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 ciesze się że się Wam podoba, prace ciągle trwają, ale już w tym tygodniu będzie można się zapisać do klubu, na stronie oczywiśćie PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 no to fajnie nareszcie ktos działa a Szef sciemnia ze cos mi na poczte przysyła i mnie to denerwuje bo nic mi nie przysłał i ja tylko planowałem robić www jakby Micek nie robił to ja bym ja robił no ale skoro Micek to nie bede robił mu konkurencji tyklo lepiej pomoge cos podesle poczta itp zeby choc na tez stronce było ciekawie :) pozdrawiam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi