gucio46 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 witam wszystkich forumowiczów kupiłem crf 450 2003r miesiąc temu motor sprawiował się wspaniale ogromna moc ;D. cieszyłem się zaledwie nim tydzień jechałem i nagle zgasł.długo się meczyłem aby odpalić niestety bez skutku wróciłem do domu okazało się że nie ma iskry ;/ sprawdzałem cewkę u elektryka i ok.wymieniałem swiece , kupiłem moduł nowy też nić nie pomogło nawet pożyczyłem od kolegi moduł miał nówkę i też nie ma iskry ;/ naprawdę już nie wiem co mam zrobić a chciał bym jeszce w tym roku się nacieszyć tym moto. czy miał ktoś taki przypadek ??? pomóżcie proszę ;( banghead.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Podejrzewam ze to uklad CDI. Czy masz o nim jakiekolwiek pojecie ? Rowniez podejrzewam ze nie wiec dlaczego nie oddasz moto do serwisu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 10 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Podejrzewam ze to uklad CDI. Czy masz o nim jakiekolwiek pojecie ? Rowniez podejrzewam ze nie wiec dlaczego nie oddasz moto do serwisu ??? Zajmuję sie naprawą skuterów więc wiem o co chodzi w temacie ;) motor odałałem takiemu grzebkowi tez ale nie wie raczej o co chodzi dlatego pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Sprawdzałes czujnik indukcyjny ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Zajmuję sie naprawą skuterów więc wiem o co chodzi w temacie ;) To czemu nie sprawdzisz wszystkiego po kolei? Impulsator sprawdzales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 10 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 sprawdzał mi to ten kolega wszystko miernikiem ma opór i niby jest ok nie wiem głowy nie daję na forum odezwał się do mnie mechanik z moich okolic więc chyba się do niego wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelie Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 To jak masz okazje to lepiej żeby Ci to sprawdził. Sam nic nie kombinuj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 uszkodzony okazał się alternator temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi