Shinigami Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Dostałem odpowiedź ze sklepu. Mało satysfakcjonującą. http://www.qbond.net/pg_1/pg_1.htm Cacko podobne do PlastiFix ale też tylko jedna osoba z forum Passata sprzedaje to w angli :icon_rolleyes: Plastików jeszcze nie ruszałem bo kończe składać silnik. Poprawię lakier na baku i wtedy zacznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Aleś zajebau tom nindże. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Tak się kończą głupie pomysły np. skręcanie z 4 lewego pasa w prawo gdy samochody ruszają :icon_mrgreen: Zrobi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Nie ma sensu dla kurierki tak zajebywać moto. Motorek to świętość i należy go szanować ;) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 (edytowane) Proszę o podpowiedź czy taką wgniotkę mogę normalnie zaszpachlować czy raczej jest za duża i szpachla siądzie? I druga rzecz, jaką szpachlę polecacie? (sorry za jakosc) Edytowane 7 Października 2011 przez Limo Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Ja bym wywiercił dziurke z dołu i po prostu wyprostował od środka.Póżniej dziurkę zaspawać-zalutować i git.Kilo szpachli na baku by pewnie odpadło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 7 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Idź do blacharza, który posiada długi pręt do wypychania blach np. w drzwiach. Miało to fachową nazwę której nie pamiętam ale do baków też się nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Shini, dwie sprawy: 1. Zmień Motocykl bo Ninja za mała dla Ciebie jest :D2. Owiewki w Motocyklach robione są z materiału PC + ABS Pozdro Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Za mały ? Jest w sam raz :) Temat owiewek stoi, bo po malowaniu baku uznałem, że nie mam warunków żeby to zrobić dobrze i skończyło się na tym, że mam materiały a nie mam wiedzy i miejsca. Moje owiewki to ABS+PA6 jeśli dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Idź do blacharza, który posiada długi pręt do wypychania blach np. w drzwiach. Miało to fachową nazwę której nie pamiętam ale do baków też się nadaje.Szimi, możesz jakichś polecić? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Limo, wpisz w google "bezinwazyjne usuwanie wgnieceń" czy jakoś tak ...... jest kilka Zakładów w Wawie, nie wiem czy bak zrobią. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Do tej pory nie korzystałem z takich usług. Blacharz/lakiernik w MOPED na Księcia Janusza może coś wiedzieć na temat. Najlepiej zadzwonić i poprosić o kontakt do niego lub zwyczajnie zapytać kiedy się zjawi, ponieważ pojawia się tylko na wezwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dwd89 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Shinigami ja mam bardzo podobny ubytek jak u Cb, niestety u mnie jest on ciutke wyzej dokladnie na zaczepie chyba ? Ile biorą zakłady za naprawdę takiego uszkodzenia w owiewce ? PS. nie mam tych kawałków które tam były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 16 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Zależy od zakładu i rozległości uszkodzeń a to, że masz urwany zaczep i brakuje materiału zawyża cenę naprawy. Musisz po prostu pójść do zakładu spawającego plastiki i zapytać. Jeśli koszt przekroczy 250zł to lepiej poszukaj na Allegro owiewki w lepszym stanie do dopieszczenia. Loteria ale da się kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Co do ABS-u to niestety jest to twardy plastik na który nie nakładamy żadnych klei itd Abs się tylko spawa oddajesz do zakładu i oni wtapiają materiał macierzysty . Potem lekkie szlifowanie i pryskamy.Samemu nic sie zdziałasz ja kiedyś naprawiałem dość duża owiewkę od skutera i za spawanie wzięli chyb 40 zł i oddali gotowy do malowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi