michal_op Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Czołem! W kupionej przeze mnie WSK domontowane były narzędziówki - najprawdopodobniej nie są oryginalne... czy ktoś może rozpozna? Kilka zdjęć w galerii pod linkiem -> http://picasaweb.google.pl/ravethecity/Schowki Pozdrawiam, Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 No do WSK one na pewno nie należą, wyglądają na puszkę z Junaka, 2x prawa :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Dokladnie to sa puszki narzedziowe od Junaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_op Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Żurek, MOC, dzięki za pomoc! tak coś czułem że nie powinienem ich wyrzucać :) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho_r Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Żurek, MOC, dzięki za pomoc! tak coś czułem że nie powinienem ich wyrzucać :) pozdrawiam! A czemu zaraz wyrzucać ? Może chciałbyś sprzedać jedną ? Krzycho_r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K54 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Może chciałbyś sprzedać jedną ? Krzycho_r A potrzebujesz ??? :wink: Pozdro K54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho_r Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 A potrzebujesz ??? :wink: Pozdro K54 Witaj Krzysiu! Mam , ale jedna z w/w pasuje mi rocznikowo i mógłbym odkupić ew zamienić. A zajmij się zieloną , bo na zlot nie zdarzysz. Ja muszę być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi