qba405 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Więc jest jednego prawdziwego motocyklistę więcej:) Ahh więc dziś zakupiłem pierwszego swojego czterogarowca w życiu:) GSXF 600 rocznik 1994:D Jak dla mnie to atom (nie mogę sobie wyobrazić jak przyśpiesza np. Hayabusa????) Pozdrawiam wszystkich;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Czyli jednak kupiles ;) Rzucaj fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweloc Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Pogratulował. Mnie to czeka w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba405 Opublikowano 30 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Czyli jednak kupiles ;) Rzucaj fotki. Hehe kupiłem, poprostu przewrażliwiony byłem i źle opisałem problem:) Cene trochę stargowałem i ogólnie jestem zadowolony:) Żeby tylko jak najlepiej służył:) Foty wstawię jutro:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 (edytowane) No i dobrze. Oby tylko się dobrze spisywał problemów co byś nie miał. :smile: Czekamy na fotki i do machnięcia na trasie, choć to to już raczej na przyszły sezon. :crossy: Edytowane 30 Września 2010 przez gizmucik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi