Patryk_mx Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 A wogole to jak zakładałeś tłok to nie było z nim pierścienia , że musiałeś brać od "chondy" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 a tłok cz?czy też dopasowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidmoto Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 przy zakładaniu nowego pierścienia z tłokiem do cylindra ten oryginalny pękł i pojechałem do gościa który mi spasował pierścień od hondy cr . d tylko pierścień ma otoszkę luzu góra duł bo cieńszy jest o jakieś 0,2 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Cieńszy 0,2mm no załamka :/ I ty sie chłopie dziwisz że to nie działa jak powinno. Dyfuzor od DT 125. Oddaj ten motocykl komuś kto sie na tym zna wyłóż 1000zł i będziesz miał czym jeździć inaczej to nic z tego nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 orginalny pierścień do cz cross 516 kosztuje 25 zł...... nie wiem co żeś zrobił że ,,pękł'' przy zakładaniu ale naprawdę kup lepiej to ps3 bo szkoda twojego czasu to i tak jeździć nie będzie...... który mi spasował pierścień od hondy cr na jakiej zasadzie spasował ?? pilnikiem ?? żenada poprostu ja rozumiem jak jakiś motocykl ma trudnodostępne części ale do cz idzie kupić wszystko, dyfuzory były swojego czasu po 100 na allegro, tłoki i pierścienie ma impol i finiplex, a ty robisz takie druty a potem płacz........jak masz 0.2 mm cieńsze pierścienie i dyfuzor od dt125 i źle wyregulowany gaźnik to ja sie dziwie że to w ogóle jedzie a co tu więcej wymagać :icon_mrgreen: Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidmoto Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 w gaźniku mam jakąś nie oryginalną iglice dorabianą założyłem iglicę od jawy 350 i teraz dóżo lepiej idzie niż na tamtej , teraz idzie tak coś jak mz 250 tylko coś duzo pali 2 litry paliwa za 30 min jazdy wzieła a wcześniej na dwóch litrach to z godzina jeździłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 tak szczerze mówiąc to niewiadomo czy ten pierscień jeszcze jest tam w całości,czy już oprawia gładz cylindra jak sie połamał przez luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 hee... też kiedyś tak kombinowałem ze starą Crka.! Mówie ci NIE WARTO!!!... pierścień do Cz jest do kupienia za około 30 zł rozbieraj to puki nie pękł i nie narobił dymu... yamaha dt 125 przy orginalnym dyfie sie dusi bo jest zablokowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi