Lubus71 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Wydmuchuje mi uszczelki pokrywy zaworów. Sprawdziłem odmę , założyłem uszczelki na silikon ( bo nie są zbyt ciekawe) i po około 2 tygodniach znowu mi je wywaliło co to może być? Dodam że moto stało długi czas nie jeżdżone ( 2 lata) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 nowe uszczelki skrecone z dobrym momentem Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 To co przedmówca+ wyczyszczenie odpowietrzenia silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Masz jakis problem z odma, wroc i sprawdz jeszcze raz jak jest przeprowadzona i czy naprawde niczym nie zapchana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubus71 Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ok! dzięki spróbuję i zobaczę co się będzie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi