Robertso444 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 (edytowane) Zamienię VZ 800 na Turystyka może być z dopłatą Edytowane 15 Września 2010 przez Robertso444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Zadurzo chyba już tych maszyn bo nikt się nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Nie trać nadziei, za chwilę skończy się sezon i może znajdą się chętni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Nie trać nadziei, za chwilę skończy się sezon i może znajdą się chętni :) B. czesto tak wlasnie wyglada ewolucja motocyklisty: zaczyna od czopera, a potem to juz roznie - tak wiec wg mnie moze byc slabo z ta zamiana*. Ja bym probowal sprzedac armature. * nieco inaczej by sprawa wygladala, gdyby kolega chcial zamienic np. VTX 1800 C albo cos takiego.. :) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 B. czesto tak wlasnie wyglada ewolucja motocyklisty: zaczyna od czopera, a potem to juz roznie - tak wiec wg mnie moze byc slabo z ta zamiana*. Ja bym probowal sprzedac armature. * nieco inaczej by sprawa wygladala, gdyby kolega chcial zamienic np. VTX 1800 C albo cos takiego.. :) Prędzej czy później i tak wszyscy skończymy na Africe, co Jarku? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 z obserwacji wiem że będzie ciężko, może spróbuj przez komis motocyklowy i daj maruderka w rozliczeniu ... niestety dużą stratę musisz przeboleć :wink: Prędzej czy później i tak wszyscy skończymy na Africe, co Jarku? :biggrin: nie prawda ..nie prawda :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 z obserwacji wiem że będzie ciężko, może spróbuj przez komis motocyklowy i daj maruderka w rozliczeniu ... niestety dużą stratę musisz przeboleć :wink: nie prawda ..nie prawda :icon_razz: a tak zapomniałem Gumiś, Ty skończysz na BEEMIE albo nowej TEREFERE :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Zadurzo chyba już tych maszyn bo nikt się nie interesuje Rzuć ogłoszenie na allegro lub do motoonetu- nie wszyscy potencjalni nabywcy zaglądają na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 a tak zapomniałem Gumiś, Ty skończysz na BEEMIE albo nowej TEREFERE :biggrin: Juz skonczyl, moze zajedzie do Borek to bedzie mozna opic.. :icon_mrgreen: :lalag: A Africa jest super, polecam kazdemu :) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 22 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 z obserwacji wiem że będzie ciężko, może spróbuj przez komis motocyklowy i daj maruderka w rozliczeniu ... niestety dużą stratę musisz przeboleć :wink: nie prawda ..nie prawda :icon_razz: zastanawiałem się nad tym tylko nie wiem o jak dużej stracie muwimy od ceny rynkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 (edytowane) niestety dużej, ale obserwując obecne trendy lepiej stracić sporo niż trzymać moto w garażu i z każdym rokiem martwić się uciekającą kasą ... Edytowane 22 Września 2010 przez gumbej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Prędzej czy później i tak wszyscy skończymy na Africe, co Jarku? :biggrin: Się nie znacie. Ja zostaję przy swoim. :icon_razz: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Się nie znacie. Ja zostaję przy swoim. :icon_razz: Gdybym musial w takiego zainwestowac, to tez bym 'zostal'.. :icon_mrgreen: .. ale ale - przeciez planujesz dokupienie czegos do turystyki wlasnie, czyz nie? Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 .. ale ale - przeciez planujesz dokupienie czegos do turystyki wlasnie, czyz nie? Nooooo... oparcie se dorobiłem... :icon_mrgreen: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 No tak, każda sroczka swój ogonek chwali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi