Strzalek Opublikowano 16 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 U mnie wyglad jest super tylko spróbuje te numery zdjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Rozebrałem sielnik i okazało sie, że plasikowy ryb od pomki cieczy już ledwo żył. Aż dziwne ze sie nie roazypał. Musziałem zamówic nowy. Koszt z przelką 50 zł ale 2 tygodnie musze czekać :D Dopisano: w trybie nie ma 2 zębów. Pomka cieczy jest zatarta. Dobrze ze zauwałzyłem ze sie motorek jaoś szybk grzeje i wszystko rozebałam. Koleś od któego kupiłem pewnie zatarł pomke( wszystko wskazuje na to że chyba przymarzła w zimeie bo była woda zalana) i motorek sie grzał co doprowadziło do zatarcia. Efekt jest taki że jest nowy tłoczek i korba niestety pomki nie zrobili ( moze nie wiedzieli albo nie chcieli chyba raczej nie wiedzieli bo jak z nimi gadałem to mieli nikłe pojęcie o mechanice). Na szczęscie wszytko bedzie OK. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 hmm uu nie miło by było jak by podczas jazdy cos "grzebneło" bardzo nie miło. A ile koszt wszystkiego cie wyniesie tak okołó ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 Koszt to około 50 zł bo tylko tryb nowy musze zamówić (naszczęscie jest plasikowy), a wirniczek od pomki już mam. Najgorsze jest to że czekać musze około 2 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 hmm a podobno to są japońce i wszystkko do nich jest odrazu... hmm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 hmm a podobno to są japońce i wszystkko do nich jest odrazu... hmm hehe nic bardziej mylnego.. zgubilem 3 dni temu srubke (iglice) biegu jalowego - poprostu sie wykrecila na trasie ( 8O ) i co sie okazalo ? TRZEBA SPROWADZAC Z JAPONI !! niegdzie w Europie nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 Koszt to około 50 zł bo tylko tryb nowy musze zamówić (naszczęscie jest plasikowy), a wirniczek od pomki już mam. Najgorsze jest to że czekać musze około 2 tygodni. EloA nie będzie pasował od dt80?? mam wirniczek i plastikowe tryby od dt80 jakby co daj znac!!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 Elo A nie będzie pasował od dt80?? mam wirniczek i plastikowe tryby od dt80 jakby co daj znac!! pozdro Kurde ja już zamówiłem i zaliczke wpłaciłem :D Ale nie wiem czy bedzie pasować bo widze ze nawet z wierzchu jest troche inny układ dekla. Ja już wszytsko mam tylko teraz na ten tryb czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 ee tam przynajmniej bedziesz miał nową część niezużytą, i masz 100% pewność że będzie pasować i nie będzie trzeba przerabiać więc luzik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 Dobrze, że tylko na 50zł się skończyło !!!Dłatego też po kupnie moto powinno się wymieniać wszystkie płyny, bo niektórzy się nie znają i leją kranówe do chłodnicy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi