Zwierzu Opublikowano 3 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 Nie no fajna jest :D mi się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 3 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 super, jak by sie uparl to te numerki moglbys tylko zlikwidowac : > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 3 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 Jak za tą kase to nieźle kupiłeś na maxa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 3 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 Moje gratulacje. jaka pojemność?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 3 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 Moje gratulacje. jaka pojemność?? To jest 2T, 125 ccm :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 3 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 nieee no wielkie GRATULACJE, aby CI dt dluuuuugo sluzyla. Moja jest identyko (kolor) ale rok 98 i ma lusterka i handbary (czy jakos tak :? ) ajjj az wstyd musze porobic fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 Gratulacje i na wzajem - oby Ci długo i bezawaryjnie słuzyła. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 i żebyś nią jakąś dziką świnie upolował :lol: :arrow: :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Jeździem dzisiaj Dt 125 odblokowaną przez firme moto doktor motocykle. Jestem w szoku, oni mają juz jakies patenty i zrobili kilka tak że mają trozke wiecej koni niż obiecuje producent. Co do trwałości to jest tak ze koleś przejezził poprzedni sezon i dalej mu motocykl dobrze służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Powodzenia i milej jazdy ... w koncu DT to DT :buttrock:(mniejsze czy wieksze ... to DT ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 witam . o widze mój były motor.yamaha dt 125rjak ci sie jeżdzi?ja kupiłem kawasaki kx 80 z 97 rokujutro wrzuce filmy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 czekamy :buttrock: Z checia bym sobie wreszcie obejrzał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 jutro będą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 fajnie a jak się wrzuca filmy na 4um??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 8 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 fajnie a jak się wrzuca filmy na 4um??? Mateusz-KX80 miał chyba na myśli, że wrzuci link do tych filmików :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi