Luca Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Mało się dzieje w tym dziale a sam lubię czytać o wyprawach to zamieszcze też swoją. Jak ktoś się nudzi to zapraszam http://chomikuj.pl/Luca/Viking+2010/Fotki+...+widzia*c5*82em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 No to gratki. Czyli małym skosnookim się da ;) co się stało z łańcuchem? Prośba: wrzuć fotki na jakąś picasseweb albo inna galerię to bedzie się to przyjemniej oglądało niz na chomiku. Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 No toz to jest prawdziwa wyprawa :notworthy: Bardzo mi sie podoba :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 (edytowane) Jestem pod wrażeniem :icon_eek: :notworthy: Szacun :bigrazz: Jakie są przybliżone koszty takiej wyprawy ? Dużo drożej na północy ? Napisz coś dla potomnych :icon_razz: Edytowane 14 Września 2010 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Marzy mi się wyprawa moto dookoła Skandynawii. Bardzo ciekawi mnie twoja wyprawa. Jakbyś miał trochę czasu to skrobnij jakiś opis bardziej szczegółowy, proszę. Szacun za tę wyprawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrzysty Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 podziwiam Luca podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Super wyprawa gratulacje :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 (edytowane) ....co się stało z łańcuchem? Chiński łańcuch wytrzymuje długo ale tylko gdy jest smarowany olejem przekładniowym a mi się olej przekładniowy na trasie po prostu skończył. Nie byłem przygotowany bo w planach miała być tylko Litwa Łotwa i Estonia a potem to mi odbiło i poszedłem na całość, było też sporo deszczu a wiadomo jak deszcz działa na łańcuch. Łańcuch smarowałem zastępczo olejem silnikowym bo o przekładniowy cięzko w tamtych stronach i odrazu zaczął głosniej pracować a potem to się już rozpadał po kawałku. Dociągnął jednak szczęśliwie do domu resztkami sił. Jakie są przybliżone koszty takiej wyprawy ? Dużo drożej na północy ? Koszt paliwa wyszedł mi 1631zł przy spalaniu około 3,5l/100km Reszta pewnie z drugie tyle, dokładnie jeszcze nie policzyłem. Paliwo niestety drogie, Finlandia, Norwegia czasem nawet powyżej 6zł/litr. Drogi jest prom z Talina do Helsinek około 200zł przejazd podwodnym tunelem na Nordkapp 2x10Euro i przejazdy mostami przez Bałtyk ze Szwecji do Dani i drugi w samej Danii. Reszta kasy to już idzie na jedzenie i ewentualne zwiedzanie turystyczno-komercyjnych miejsc. Bardzo ciekawi mnie twoja wyprawa. Jakbyś miał trochę Gdzieś koło zimy może uda mi się zmobilizować i conieco naskrobać. No toz to jest prawdziwa wyprawa :notworthy: Bardzo mi sie podoba :lalag: Mi twoje również :icon_mrgreen: Edytowane 15 Września 2010 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Gratulacje, jestem pod wrażeniem, :notworthy: Pozdrawiam masz wiadomość na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi