nalogowyjeździec Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Witam mam taki problem z klr 600 ostatnio nie mogę go odpalić i zauważyłem ze gdy pale motor z tlumika strzela wodą . no i z chłodnicy sporo wody ubywa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Najprawdopodobniej uszkodzona uszczelka pod głowicą, bez rozkręcenia się nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Glowica na stol, nowa uszczelka i bez planowania raczej sie nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalogowyjeździec Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 A mi sie raczej wydaje ze glowica moze byc uszkodzona bo uszczelka byla wymieniana no i glowica planowana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 A mi sie raczej wydaje ze glowica moze byc uszkodzona bo uszczelka byla wymieniana no i glowica planowana . A mi się wydaje, że ktoś nieumiejętnie wymienił uszczelkę głowicy. I skąd ta woda? bo fachowo to silnik powinien być zalany odpowiednim płynem chłodzącym. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 A blok to ktoś wyczyścił ? czy położył nową uszczelkę i święto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalogowyjeździec Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Wszystko było wyczyszczone nowa uszczelka glowica splanowana śruby dokręcone tak jak powinny być . NO coż trzeba rozebrać zeby sie przekonac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi