Gość Saul Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 A mi się jakoś takoś trochę podoba. Gdybym miał kasę i motocykl, który potencjalnie byłby moim długim kompanem to też bym sobie coś machnął. A kasku nie malowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Niezły kicz. zapomniałeś dodać "jak dla mnie" ;) inaczej - wrzuć lepsze fotki... takie, gdzie nie będzie się odbijało światło. Kiedyś podjechał do mnie koleś na VT 750 z bardzo ciekawym aerografem. Temat - koszykówka. Było pięknie widać cały proces przemyśleń i tego co kocha. Dla mnie - mistrzostwo. Ale! Nie za wykonanie (które z resztą nie miało się czym powstydzić) czy tematyka... a podejście. Nie było projektu, który znalazł się przypadkowo na maszynie. I to jest fajne. Gośka Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 super sprawa... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gravis Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Niezły kicz. Ja bym czegoś takiego nie kupił, a na pewno nie zrobił na motocyklu. Widać, że jesteś laikiem w tym temacie ... Wymalować 3 wymiarowy rysunek aerografem, to naprawdę sztuka! Rysunki są naprawdę świetne, nie krzykliwe i stonowane, taki aerograf podnosi wartość motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Widać, że jesteś laikiem w tym temacie ... Tjaaaa. A napisałem że kiepski aerograf??? Poczytaj definicję nr 2: http://sjp.pwn.pl/slownik/2470599/kicz i dopiero mnie pouczaj koleś :icon_rolleyes: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi