Vlaad Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 A powszechnie panuje opinia że Honda jest najlepszym z Japońców. :mrgreen: No i znowu potwierdza się moje przekonanie, że za 99,9% usterek odpowiadają użytkownicy/serwisy: co się okazało ??? że to co było w ladze, to nie żaden uszczelniacz, tylko nie wiadomo co.... Jakiś domorosły mechanik wsadził coś, co nie było uszczelniaczem. Jak miało nie cieknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 Nie no.....żartowałem. :smile2: Ja tez uważam że nie ma złych "japońców" tylko kiepskie serwisy i (sorki) głupi uzytkownicy. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 Jakiś domorosły mechanik wsadził coś, co nie było uszczelniaczem. Jak miało nie cieknąć? Może pakuły, takie jak do rur z wodą ??? :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedok Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 No, ale teraz mam zrobione przez PRAWDZIWEGO mechanika, i jeździ EXTRA !!! :D Właściwie gdyby nie to, że uszczelniacze od larssona nie pasowały, to sam był naprawił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 No i znowu potwierdza się moje przekonanie, że za 99,9% usterek odpowiadają użytkownicy/serwisy: No mowa. Ja jak kupiłem od arzu wziełem się za "serwis" mojego motorka. A znajac zycie to pewnie et uszczelniacze siedziały tam od nowości ( a strzet jest rocznik '89) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi