Hajo Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Jak chcesz to można po popatrzeniu na zawody skoczyć polami do Ostrowia :D Właha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Nadal nie czaje Haju ani "Właha" ani "!" ale spoko. ZAWODY MOTOCROSS NA MAJDANKU ZOSTAŁY PRZENIESIONE NA TERMIN 18,19.09 Z POWODÓW ODBYWANIA SIĘ INNYCH ZAWODÓW W INNEJ CZĘŚCI POLSKI I SPORO ZAWODNIKÓW NIE PRZYJECHAŁO BY DO LUBLINA. 18 są treningi a 19 zwody. Tor jest na terenie jakiegoś starego poligonu i nie jest widoczny z ulicy, trzeba będzie pójść za tłumem i na pewno trafimy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a-ndrzej Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Kto podaje wlasciwa date ? Bo Twoja jest inna niz na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Dzisiaj byłem na energetyków i się pytałem gdzie jest tor, odpowiedzieli i dodali że zawody zastały przełożone. Raczej nie kłamali by na stronie http://www.nmr.pl/index.php?module=articles&id=425 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raidah Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 no to jak motocyklysty, kto zamierza zaszycić swoją obecnością na zawodach? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 no to jak motocyklysty, kto zamierza zaszycić swoją obecnością na zawodach? :icon_twisted: Dziewcze drogie, zamów zawody na inny termin, bo jutro raczej impry nie zaszczycę bo uderzamy w świętokrzyskie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raidah Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Dziewcze drogie, zamów zawody na inny termin, bo jutro raczej impry nie zaszczycę bo uderzamy w świętokrzyskie ;] eh, nie niestety, biedna ja, nie mam wpływu, ale podobno ma być ładna pogoda to wszytstko zrekompensuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Byłem, napstrykałem 800zdjęć, tor super organizacja też, widzów nie zadużo ogólnie super po za tym paskudnym wypadkiem i poszkodowanym chorongiewkarzu i tym drugim wypadku ale o nim nic nie wiem bo byłem zajęty wymianą klocków ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raidah Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 a mimo iż sie tak chorobliwie wręcz zapowiadałam, że będę, nie było mnie i aż mi wstyd strasznie :( z przyczyn niezależnych (do końca) odemnie, przebudziłam się dziś grubo po południu hmm, ale za jakiś czas kolejne zainwestuję w budzik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo77 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 uooo chłopaki dajecie do pieca,Africą na zawody MX,Dominatorem na MP Enduro :icon_biggrin: nie poniosło Was trochę? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 liczy sie fun! :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 uooo chłopaki dajecie do pieca,Africą na zawody MX,Dominatorem na MP Enduro icon_biggrin.gif nie poniosło Was trochę? wink.gif Dominatorem tylko dojechałem na zawady a startował koleżka, ja robiłem za pomoc techniczną i aparaciarza;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Dominatorem tylko dojechałem na zawady a startował koleżka, ja robiłem za pomoc techniczną i aparaciarza;] CZyli fotki są jakieś zrobione? a Gdzie je można obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Prosze http://picasaweb.google.com/Hipolitowszedo...WrzesniaLublin# Całkowicie zapomniałem o wrzuceniu tych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi