chopin_123 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Jak nówka Gratuluję ! :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Nawet lepiej jak mówka! Oryginalnie nie kładziono takiego koloru :) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Staram się, staram :) Powoli zaczynam składać silnik. Kartery i pokrywy oddaję dzisiaj do szkiełkowania. Wał jest nowy, cylinder z tłokiem również. Ograniczę się do wymiany łozyski i simeringów. Myślę, że na grudniowe Święta będzie już kompletna do odpalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Urocza. :clap: W domu składasz czy masz taki przytulny garaż? :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Urocza to dobre słowo :bigrazz: Mieszkam w bloku, ale mam mega dużą piwnicę, w której została złożona już WFM, a ta teraz stoi i się patrzy jak składam drynę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 No i git. Ja niestety mam malutką piwnicę w obecnej lokalizacji. Nawet całej WSK nie zmieszczę w kadr do zdjęcia. :icon_evil: Stoi tam sama, ale niedługo trafi do garażu na parkingu strzeżonym gdzie będzie miała towarzystwo Harrego i SHL-ki. A na wiosnę wszyscy razem się wyprowadzamy za miasto, tam gdzie jest reszta moich sprzętów. :icon_mrgreen: Będzie wesoło. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Udało się. Wygląda to na dzień dzisiejszy tak. http://picasaweb.google.pl/piotr.celej/Rom...425226567173922 Wyglada jak zdjeta z tasmy montazowej :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 (edytowane) Zacząłem składać silnik i w związu z tym mam pytanie. Gdzie powinna znajdować się sprężyna w bloku silnika, która jest na wałku "rozruchowym" (na focie nr 15). http://www.wierchowina.yoyo.pl/dane/019/kopniak.jpg http://picasaweb.google.com/piotr.celej/Ro...628891464929634 Edytowane 1 Grudnia 2010 przez Occult Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Obróć ja o 180* i tam powinno być miejsce na nią w karterze. Trzeba ją włożyć w takie "widełki". Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Tak. Z tego co pamiętam pod wałkiem powinien być nadlew w który wchodzi sprężyna. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dolna czesc karteru, jest na mia miejsce blokuje sie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Faktycznie jest tam specjalne miejsce na tę sprężynę. Dziękuję za podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Sprzet juz zlozony, odpalony :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Prawie złożony :) Ze względu na "krzaczki", które wychodzą przy składaniu silnika (krzywe to, wyrobione tamto) trochę się to przedłuża :) Jestem na dobrej drodze. Motorynka praktycznie jest w całości. Brakuje mi jeszcze kolanka tłumika i jakiś detali typu linki i żarówki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 ta motorynka to bylo moje marzenie gdy mialem 7 lat... :) widze ze siedzenie od charta dales... :) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi