Maniek-J8 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 niewiem czy widać bo fotka mała ale pokaże swoją do kolekcji,rok temu pogonił ją muj junior i kupił se pleyke czubek http://yfrog.com/1f1fb50fbdcfj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 niewiem czy widać bo fotka mała ale pokaże swoją do kolekcji,rok temu pogonił ją muj junior i kupił se pleyke czubek http://yfrog.com/1f1fb50fbdcfj i pomyśleć że miałem podobny pomysł z moim komarkiem po pradziadku :lapad: jednak zmądrzałem gdy pierwszy kupiec był już pod bramą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 i pomyśleć że miałem podobny pomysł z moim komarkiem po pradziadku :lapad: jednak zmądrzałem gdy pierwszy kupiec był już pod bramą :biggrin: no junior pchnął motorynke,a ja jak debil mając jego wiek sprzedałem za grosze SHL 175 bo jawą jeżdziłem 350 6voltową i uznałem ze po co mi ten stary złom.jaki człowiek debil ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 (edytowane) Tak to bywa. Ja zeszłego roku sprzedałem WFM z silnikiem S-34, cała z jednego "miotu" na chodzie i z pełnymi kwitami, zarejestrowana i OC. Poszła za 900.... :icon_evil: A dzieciak niexle zakombinował z biznesem. Tylko że w druga stronę. Ja za czasów młodzieńczości wynosiłem wszystko z domu i handlowałem za motorowery i motocykle. :icon_mrgreen: Nieważne że niesprawny złom, grunt że sztuka w garażu przybyła. :buttrock: Edytowane 13 Grudnia 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 To byly czasy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 To będzie demon szybkości :) Moje prace wyglądają tak. http://www.bikepics.com/pictures/2137003/ Co jeszcze... Kolanko wydechu. Leży gdzieś u Pana Hartmanna i czeka na chromowanie. Cały stojan z cewkami, ustawienie zapłonu i wlanie oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Jakby opuscila bramy fabryki, z tym ze poza wymienionymi brakami zapomniales chyba zamontowac oski zmiany biegow :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Tak, tak :) Cała lewa strona silnika jest jeszcze "goła". Zmieniacz muszę wyczyścić i nasmarować, to samo tyczy się statora z cewkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Konia by zabiła... Mowa o iskrze na świecy ;) Wczoraj miałem dwa powody do świętowania1. Urodzinki mojej żony 2. Zakończenie projektu "Romet Pony 301". Po 4 tygodniach nękania udało mi się odebrać pochromowane kolanko od Pana Hartmanna. Wszystko jest już złożone, oleju jeszcze nie wlewałem ponieważ cały czas się zastanawiam co dalej z moim Pony 301. Koncepcje sa dwie: będzie stała jako mebel albo zostanie zarejestrowana. Tylko kto będzie na tym jeździł? Ja nie mam odwagi :)Generalnie kolejny raz mam świadomość, że udało mi się uratować kolejny zabytek przed przetopieniem w hucie. Zdjęcia wrzucę jak będzie lepsza pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 No jak to kto bedzie jezdzil :icon_question: wiadomo ze syn :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 (edytowane) Dwa zdjęcia. Pony 301 bok 2Pony 301 bok 1 :wink: Edytowane 6 Marca 2011 przez Occult Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Wyglada jakby dzis opuscila bramy fabryki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar1367 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Pełny szacun nawet nowa chyba nie wyglądała tak super. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Cukiereczek.Romet powinien się uczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryllu Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Dodam od siebie, że w tych rocznikach PONY 301 była inna lampka z tyłu łącznie z mocowaniem. Taka mała kwadratowa, montowana też w ogarkach z końca produkcji. Mam taką motorynkę z 89 niebieski metalik w stanie fabrycznym, oczywiście pierwszy właściciel :) jeszcze nie zarejestrowana. Cytuj RMZ 450 '09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi