IG?A Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 A teraz mam takie pytanko natury technicznej.... Jak ma poprowadzony łancuch rozrządu? pomiedzy 2 a 3 czy z boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 A teraz mam takie pytanko natury technicznej.... Jak ma poprowadzony łancuch rozrządu? pomiedzy 2 a 3 czy z boku?z tego co ja się orientuję i widzę to 2 a 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Aha.. a po jakim czasie pada np łańcuszek rozrzadu i czy przy jego wymianie konieczne jest rozbieranie silnika czy może łańcuch sie rozpina i przeplata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 Aha.. a po jakim czasie pada np łańcuszek rozrzadu i czy przy jego wymianie konieczne jest rozbieranie silnika czy może łańcuch sie rozpina i przeplatapo jakim czasie pada to dokładnie nie wiem umnie jeszcze tego nie robiłemale wydaje mi się że da się go przepleść chociaż nie wiem czy napewnomoże ktoś mnie poprawi lub upewni :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 Napewno da się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Dzieki za dotychczasowe info i zaskocze was kolejnym pytaniem mianowicie chodzi o oddławianie kawy z niemiec... czy jest to trudne i czy wiążą sie z tym duże koszty bo niby 100 koni ale wolę jednak pełne 121 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NefryT Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Aha.. a po jakim czasie pada np łańcuszek rozrzadu i czy przy jego wymianie konieczne jest rozbieranie silnika czy może łańcuch sie rozpina i przeplatalancuszek rozrzadu w kawie z 94r<jak u mnie> ZXR 750L normalnie sie przeplatalo to potem spinalo :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 faktyczne zaskoczenie powiem szczerze że nie wiemMoże napisz na czym polega to zdławienie, co jest zrobione że nastąpiła utrata mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Nieiwiem motor narazie jest w niemczech i jest to tamtejsza wersja (wiekszosc sprzetów z tamtą ma 98 koników :? ) Poszukam coś na necie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Panowie niemoge !! Znalazłęm 4 moto w ciągu 2 dni i każde zaraz przed moim telefonem zostało sprzedane !! Jednego pakowali na auto kiedy dzwoniłem!! ku*wa szlag mnie trafia :) Dopuki nie miałem kasy to ogłoszeń od chu*a było a teraz jak na złość :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 sezon zbliza sie wielkimi krokami, maszyny wystawione na sprzedaż beda coraz szybciej znajdowaly nowych wlacicieli. szkoda, bo ja nie zdarzylem sprzedac swojej sztuki i boje sie, ze nie znajde do kwietnia nic ciekawego :cry: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NefryT Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Panowie jeszce jedno bo chyba już jade na dniach wic wymieńcie mi punkty na które szczególnie zwrocić uwagę tak żeby sie na mine nie wpakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 tak jak ci już pisałem przy ZXR sprawdzaj szczególnie zawieszenie i gaźniki po za tym standardowe elementy jak silnik owiewki i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazz Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 co myślicie na temat tego motocykla ??mam okazje takiego nabyć za (jak mysle) niewygórowaną cenę 5000 zł.w stanie techniczym i wizualnym OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi