naked.pro Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 mam nigdy mnie nie zawiodła a ma już 13 lat (u mnie 5lat) fakt jest po ostrym tuningu i bardzo zadbana ale kto dba ten ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 mi sie podobaja zxr'y, ale niestety nie moge ci powiedziec nic na ich temat bo sie na nich nie znam - powiem tylko ze sa ladne ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 co prawda moglibyście coś takiego zorganizować ale raczej jest to z góry skazane na klęske jeżeli nie masz bliskich przyjaciół którzy smigają właśnie tym modelem to raczej dupa blada z tego będzie nie lepiej założyć MC :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naked.pro Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 raczej dupa blada z tego będzie no tak; ale dlaczego?w niemczech taki klub istnieje już bardzo długo (www.zxr750.de) są tez inne kluby np.cbr-ki 900rr albo zx7 to może i w polsce się uda.Narazie odezwał się do mnie jeden posiadacz zxr-a i może będzie nas więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 zawsze warto spróbować, i nawet życze aby wam wyszło ale sam wiesz jakie sa realia :| no i raczej nie ma co porywnywać Polski ze Szwabami :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Tak. Macie racje jest stary i do świrowania się nie nadaje ale lubie ten motocykl i narazie a raczej na pewno go nie zmienie.(za dużo poszło kasy - przynajmniej jak dla mnie) tak jak rozmawialiśmy umnie taka sam sytuacja zielone jest PIĘKNE!Narazie jest na 2 ale to już coś :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naked.pro Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Narazie jest na 2 ale to już coś narazie 2 ale czekamy na reszte może coś z tego bedzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 narazie 2 ale czekamy na reszte może coś z tego bedzie zgłosił sie do mnie juz kolejny chętny z Poznania :buttrock: juz prawie jest nas trzech (ICH TROJE :oops: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Hmmm, tak sobie teraz pomyślałem,że zamiast ograniczać się do jednego modelu,lepszym wyjściem byłoby stworzenie jakiegoś klubu miłośników motocykli Kawasaki?? Zorganizowanie jakiegoś zlotu integracyjnego w celu rozeznania się w sytuacji itd. Co o tym sądzicie?? Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naked.pro Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 wczoraj wróciłem z Brna - było super szkoda tylko że nie zostaliśmy na GP ale to dopiero w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NefryT Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ELO! no to nie wiem ilu nas juz jest ale ja dochodze do clubu mam zxra 750 z 94r czerwono-czarno-srebrny i tez bardzo jestem z niego zadowolony tylko myslalem ze taka pojemnosc to idzie sama na gume a tu zonk motorek ciezki i powiem ze ja np to mam maly problem z postawieniem go i przejechaniem metrow na kole a juz na przednim to zero wogole nie moge oderwac tylu... ale poza tym to fajna maszynka. moze byc adres klubu www.kawa-club.org i nie musi koniecznie zrzeszac tylko uzytkownikow Kawy ale wogole motorki-przecinaki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naked.pro Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 nowy nabytek -->Kawasaki ZXR 750 <94r> no to super jest nas już 4 widze ze powoli coś sie zaczyna dziać :lol: z tą gumą to troche przesadzasz bo jak ja jeszcze jeździłem na gumie to bez problemu z 2 wchodzi tylko musisz stanąc na tylnych stopkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naked.pro Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 mam maly problem z postawieniem go może jest zdławiony na 74PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NefryT Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 mysle ze nie jest zdlawiony bo mialem cbrke 400RR i ona miala ok 70PS a w porownaniu z zxr to inny swiat :) dzieki sprobuje stanac na tylnych stopkach to napewno pojdzie na gume :) tylko jak zrobic zeby pozniej jechac na tej gumie konczy sie jedynka i co dalej zmiana na 2ojke bez sprzegla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naked.pro Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 zmiana na 2ojke bez sprzegla?tylko i wyłącznie bez sprzegła ja osobiscie nigdy nie używam sprzęgła gdy zmieniam biegi w góre.wrazie cię podniesie za wysoko to naciśnij tylny hamulec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi