Piotrek Jankowski Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Witam Załączam pare fotek z dzisiejszego śmigania Adama po torze w Łomiankach. Troche ich mało, ale dla chetnych mam jeszcze film. Niestety zajmuje on 35MB i umieszczony jest na wolnym serwerze. Także zainteresowanych zapraszam na moje gg. Pozdrawiam,Piotrek Jankowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 wow ale koleś lata - ma talent :D tylko powiedz mu ze w tym buzerze wygląda jak pedałwrzuć jeszcze zdjęcia z jak leży ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 No, Adam spoko foty.Szczególnie na tej jednej łądnie i wysoko bardzo lecisz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 I tak najlepsza jest ta:(nie płakałem ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Fajne foty. Widac Adam nie boi sie latac a to jest dobre w tym sporcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Gratulacje! Naprawde fajne fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Fajne fotki :lol: Niedlugo jak TAK bede latal ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Adam , no coment !!! :DNaprawde fajne fotki !!! Ja to chyba jestem jakiś nielot ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi