galwanizer Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Usługa dotyczy detali metalicznych (stal, żeliwo, znal, mosiądz, aluminium). Elektrochemiczne lub chemiczne zdejmowanie starych powłok (rozchromowanie, rozmiedziowania, rozniklowanie ...) O szczegóły proszę pytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Oki, mam do odświeżenia kolektory wydechowe mojej cebulki. To jest gruba ścianka, stalowa rura, troszkę ją rdza żre, chciałbym je zrobić na cacy... (wyrównać, pochromować, etc) o, tak to wygląda: http://www.bikepics.com./pictures/1150994/ Jakieś propozycje cenowe? Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galwanizer Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) rozumiem, że to będą 4 rury, bez tłumików? Czy są duże wżery, czy tam jest rura w rurze, czy sama rura, czy to są łączone rury czy osobno? Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez galwanizer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 rozumiem, że to będą 4 rury, bez tłumików? Czy są duże wżery, czy tam jest rura w rurze, czy sama rura, czy to są łączone rury czy osobno? Wżery niewielkie (trochę po wewnętrzej stroni kolanek), 4 rury osobno, wydaje mi sie że jest to tylko gruba ścianka. Ale nie ma pośpiechu -renowacja to najszybciej zima :) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galwanizer Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Myślę, że byłby to koszt w okolicach 350 - 400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galwanizer Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Zapomniałem napisać, że robimy też chrom techniczny (w szczególnych przypadkach lub na życzenie klienta - z odwodorowaniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galwanizer Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Zamieszczam foto stanów surowych i finalnych: 1. miedziowanie http://i55.tinypic.com/2cmvxon.jpg 2. chromowanie (dla przykładu jedynie po szlifie - bez polerki po miedziowaniu) http://i55.tinypic.com/mht44w.jpg Postaram się jeszcze o stare, skorodowane aluminium do przedstawienia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Ja chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa fragmentów wydechu ? Mam chromowany po szlifie i obdarte są tylko zewnętrzne części które przy odrobinie szczypania dałoby się zdjąć. Wymiary nie przekraczają 40cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galwanizer Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Przepraszam że tak długo - mam teraz sporo pracy i zaglągam tylko na pocztę - [email protected] i tam najlepiej kierować pytania do mnie... Tzn wydech jest świeżo po chromowaniu? czy jak to jest? schodzi sama warstwa chromu czy wraz z niklem od stali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi