skomor1996 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 (edytowane) Mam pytanie (Sorry za zły dział) Mam Choppera XT50Q i mieszkam na wsi. No na wsi jak to na wsi, DZIURY;/ No i po tych dziurach zgubiłem jeden odblask od kierunku. A w sklepie powiedzieli że odblasku nie kupię jeśli już to całe 4 kierunki (ok. 80zł). Bo na allegro są za ok.15zł ale 1 sztuka;/ To mi się nie opłaca kupować za 60zł kierunków przez 1 odblask Jak by ktoś miał taki odblask lub 1 kierunek to prosił bym o kontakt na gg 23768726. A co do odblasku (kierunku) to taki jak na tym filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=qxP_AsSFqgE Edytowane 23 Sierpnia 2010 przez skomor1996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Nie kapuje, to nie możesz kupic na allegro jednego za 15 zl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skomor1996 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 (edytowane) No mogę ale na allegro nie ma takich samych jak od nowości sa;/ Są inne a nie bd jezdził z trzema takimi i jednym takim;/ Edytowane 23 Sierpnia 2010 przez skomor1996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 No mogę ale na allegro nie ma takich samych jak od nowości sa;/ Są inne a nie bd jezdził z trzema takimi i jednym takim;/ Jak bym miał takie problemy jak ty to bym był najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi. Pomóżcie forumowiczowi dobrac odblask do czopera :cool: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skomor1996 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 No OK to nie jest duży problem ale jak byś miał nowy motorek nie całe 2 tygodnie to też byś się zmartwił. A nie opłaca mi się kupować 4 kierunkowskazów przez 1 odblask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Kup dwa i załóż nowe tylko z przodu lub tyłu. I masz jeden kierunek w zapasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekTOS Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jak bym miał takie problemy jak ty to bym był najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi. Pomóżcie forumowiczowi dobrac odblask do czopera :cool: Dokładnie masz problem jak kobiety w ciąży , płakałeś jak zauważyłeś ze Ci odleciał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skomor1996 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Dokładnie masz problem jak kobiety w ciąży , płakałeś jak zauważyłeś ze Ci odleciał ? Yhy... i myślisz że śmieszny jesteś??? Mi to wisi ale ojciec już nawijał że nie szanuje motoru... Kup dwa i załóż nowe tylko z przodu lub tyłu. I masz jeden kierunek w zapasie. No też nad tym wcześniej myślałem... No co prawda profesjonalnie nie będzie to wyglądać ale na pewno lepiej niż teraz;] No to chyba najlepszy pomysł;] Dzięki za fatygę;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi