Hero Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 http://sport.onet.pl/motorowe/rajdy-tereno...,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Szukałem gorliwie tematu i znalazłem :smile: . Sonik radzi sobie coraz śmielej. Nie mam nic naprzeciwko, żeby jego buzia była tym samym w quadach co buzia Błażusiaka w endurakach :flesje: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 nie ma tam żadnych ograniczeń co do poj ATV? Sonik startował na dwucylindrowcu od TDM (?) lekka przewagę miał patrząc na tubylców w klasyfikacji :) choć z drugiej strony oni znali teren :) Mimoi to podziwiam go i ma moje uznanie za to co robi Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi