Gość Rysiek24 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 witam mam pytanko kto zmienil klocki hamulcowe produkcji polskiej na firmowe takie za 100 zl i co moze powiedziec o roznicy w hamowaniu ?? jest ses zmieniac polskie na firmowe i wydac 100 zl czy to bez roznicy ?? dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Ja kupilem jakies no name klocki i jest wszystko OK. Jesli mozesz podaj namiar na te firmowe klocki, chetnie popatrze. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Tak samo jak ja. Kupiłem klocki za 20zł i wszystko jest ok. Pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 no musi być wszystko ok, tylko moze z tymi firmowymi klockami bedzie lapiej niz ok ;) , jesli jednak niewiele lepiej to nie wiem czy sie oplaca dac 80zł więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWISTER Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Nie opłaca się, to jest tylko MZ'tka ;) Cytuj https://www.szkolaexpert.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 link do klockow z larssona http://www.sklep.larsson.com.pl/?a=showman...r&c=7&uid=&sid= a zainteresowalem sie tym bo po 1 gadalem z goscie kiedys na forum i twierdzi ze kupil te tansze bo za 50 zeta i jest duza roznica a po 2 spotkalem na jakiejs stronie o etce info ze polskie klocki sa badziewne i watro wstawic cos pozadnego no i po 3 musze sie nauczyc robic stoppie etka :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Nie opłaca się, to jest tylko MZ'tka :D Nie obrazaj innych forumowych etezetek jak i mojej oczywiscie :evil2: ps. lepsza etka , kalesony i gumofilceniz ;) kilka m2 laminatu :) & dresik multi paskowy ) --- lampasy byly kiedys modne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Właśnie, Viper ma racje. Dla niektórych to jest AŻ etka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 WLASNIE!!! Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 witam mam pytanko kto zmienil klocki hamulcowe produkcji polskiej na firmowe takie za 100 zl i co moze powiedziec o roznicy w hamowaniu ?? jest ses zmieniac polskie na firmowe i wydac 100 zl czy to bez roznicy ?? Osobiscie odradzam kupowanie polskich klockow hamulcowych. Swego czasu zalozylem takie w swojej ETZ tyle, ze najpierw musialem pilowac okladziny z kazdej strony poniewaz nie miescily sie w zacisk (kiedy juz sie zmiescily okazywalalo sie, ze nie ma miejsca na tarcze cham.). Dodatkowo wykonane sa z kiepskich materialow i dosc szybko sie zuzywaja.Moim zdaniem na klockach nie powinienes oszczedzac tym bardziej, ze nie wymieniasz ich codziennie a ETZ do najslabszych motocykli nie nalezy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWISTER Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 E no sorki jeśli kogoś uraziłem :roll: moim stwierdzeniem, ja też jestem użytkownikiem MZ'tki i jestem bardzo zadowolony z niej. Ale bez przesady ja jeżdżę na "zwykłych" klockach i jest świetnie, lepiej chyba nie może być :) Stoppie bez problemu da sie zrobic na tych klockach które mam. Po prostu przez słowo "tylko" chciałem wyrazić że MZ'tka nie potrzebuje na swoje techniczne możliwości jakiś super klocków, a wy się już obrażacie ;) do drechów mnie poruwnujecie :evil2: Ja jak kupowałem klocki to nawet nie patrzałem na marke, ani nic z tych żeczy, nie musiałem ich piłować, dopasowywać, poprostu je włożyłem i po dwóch sezonach, ostrej jazdy, jeszcze troche klocków zostało :D Cytuj https://www.szkolaexpert.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ja tak samo jak kupiłem te polskie klocki to tez sie na nie nawet nie patrzyłem załozyłem. Na piasku leciutko wcisne hamulec i juz koło zablokowane, wiec moim zdanie nie ma sensu przepłacac. To jest dokładnie taka sama sytuacja ja z mixolem, dyskusja moze trwac i trwac...... Pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ta zobaczylem zeny paliwa ;) 8O i zrezygnuje z klockow nawet tych za 50 zl wole miec na wakacje kase na wache niz kupic klocki coz jak to mowia unia da ... reszta slow jest nie na miejscu :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 No masz racje z tym paliwem to mała przesada. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Może by tak poprzerabiać etki na gaz? Butla na plecy i w droge ;)Jak paliwo jeszcze troche zdrożeje to będzie się opłacało jeździć na wycieczki za granicę a po Polsce będą jeździć sami dziani kolesie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi