szaki Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 kurtka nie jest rzeczywiście zła, tylko odpruj potem te napisy motonita z ramion, bo dość komicznie potem wygląda to na ulicy ;) zbroję na Twoim miejscu też bym kupił, ale nie do zakładania pod kurtkę (po 1 nie ma takiej potrzeby, w kurtce masz wystarczająco ochraniaczy, po 2 nie ma bata żebyś zbroję pod kurtkę wcisnął, chyba, że kurtkę kupisz 3 rozm. większą :)), a do noszenia w ciepłe dni. W kurtce czasem idzie się usmażyć, mimo, że ma wloty powietrza. just my 2 cents. Ja bym jednak proponował skórę. Sam mam retbike'a (-chyba model retroad66) i buzer na ciepłe dni. Uważam, że to dobry zestaw ale nie w połączeniu. Pod kurtkę motocyklową napewno buzer się nie zmieści odwrotnie pewnie tak ale po co?? Myślisz że zwiększysz bezpieczeństwo? -to tak jak byś 2 gumy zakładał :wink: Lepiej wolniej jeździć jak bardziej opancerzonym. Bzdury piszecie. Buzera zakładam pod każdą kurtkę którą mam, czyli skóra, tekstylna oraz letnia. Wszędzie się mieści, oczywiście po wcześniejszym wyjęciu protektorów z kurtek. A jeżeli nie wiecie po co tak się robi to nie doradzajcie. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Buzera zakładam pod każdą kurtkę którą mam, czyli skóra, tekstylna oraz letnia. Wszędzie się mieści, oczywiście po wcześniejszym wyjęciu protektorów z kurtek. A jeżeli nie wiecie po co tak się robi to nie doradzajcie. Masakra. Ja wyjąłem tylko gąbki z pleców w moich tekstylnych kurtkach i zakładam pod nie żółwia od zbroi na siatce. Pozostałe ochraniacze w kurtkach to standard czyli łokcie i ramiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 kup zbroje i na to zwykła kurtke lub bluze kup zbroje i na to zwykła kurtke lub bluze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 kup zbroje i na to zwykła kurtke lub bluze kup zbroje i na to zwykła kurtke lub bluze To chyba do sklepu po lody i to nie za daleko, żeby się nie roztopiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinc Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Zależy na czym jeździsz/będziesz jeździł... Na turystyku jeżdżę w Modece (Roma) i jestem jak na razie bardzo zadowolony. Edit: Sorry nie doczytałem... 600-800 ze spodniami. Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez vinc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaggiC Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ja tam jezdze w FLM skora i jestem zadowolony polacam wszystkim bo naprawde mozna w rosadnej cenie znalezc cos dla siebie a firma jest chyba popularna wsrod motocyklistow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Nie wiem wśród jakich motocyklistów jest FLM popularny - np. ,nikt z moich znajomych w tym nie jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi