green_rider_2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 fajny pomysl ciesze sie ze znalazlo sie paru wyluzowanych kolegow ktorzy nie tracili czasu na pitolenie na FM i was pomogli. fajnie chyba wyszlo pozdro Guzik, co tu gadać, masz rację niestety, a dlaczego sam nie pojechałeś??? ;) UlaKosia podziw za wytrwałość ;) czuję się lekko zawstydzony, że wątpiłem w Waszą pomysłowość :) ale jaką burzę rozpętałaś :biggrin: po wieczorze juz nawet kaca niema, a tu wątek nadal aktywny... ;) green_roder_2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 wygląda na to że fajowo było:) gratulacje-za pomysł i realizację:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Trzy razy musiałam czytać te zdanie, zanim je zrozumiałam :icon_rolleyes: Nie ulatwilem Ci zadania, ale ciesze sie ze za 3cim razem choc Ci sie udalo. To Ty tam gumowalas? W takich ciuszkach z nieznajomym na gumie w srodku miasta - musial byc kisiel w gaciach. Ale raz sie zyje. Musze dzisiaj sie rozpedzic i przejechac gdzies na czerwonym - moze i ja poczuje ta nutke niepewnosci i adrenalinke. Zastanawia mnie czemu nie wrzucilas wczesniej fotek dziewczyn skoro nie sa takie brzydkie... BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Oscar jak chcesz to usiądź u mnie z tyłu. :bigrazz: Ale to jak wyjedzie SP-2 z PTM-u:) grubo wchodzisz-będzie Ohlins z tyłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 (edytowane) a po tym jak sie skończył film było coś więcej?? który to leciał na kole???, jeżeli pasażerka nie znała się na jeździe to... :banghead: Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez Digidy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Tak będzie z tyłu ohllins, teraz czekam na sprężynę którą robią dla mnie. Więc potem będę mógł wozić laski nawet na ramie. nie robią, tylko zamówili:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Ot przypadkowo po raz kolejny spotkałem znajome moto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 (edytowane) tu filmik dla dziewczyny, jak to się czasem kończy : Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez Digidy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 tu filmik dla dziewczyny, jak to się czasem kończy : daj spokój-nic się nie stao więc po co te przestrogi post factum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 sam jestem pod wrażeniem jak przeleci jakiś na kole koło mnie i jeszcze pomacha :biggrin: :clap: ale z plecakiem to co innego, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 ale z plecakiem to co innego, nawet lepiej-nie trzeba się odchylać żeby balans złapać-same pozytywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 w zasadzie zawsze tak machają pewnie w obronie krzyża:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Moze pytali sie Yuby gdzie krzyz :icon_question: :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 A jak staniesz na podnóżkach to nawet ludzie do Ciebie machają na ulicy....do mnie machali ale jakoś dziwnie się w czoło stukali. :bigrazz: Oni ci machali eterem koło nosa i pytali; żyjesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 tak się przyglądam i nie wiem, balon to czy kask? ...ten różowy :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi