MYCIOR Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ten sezon w PL to widzę, że istna plaga. sk***ysyny. U mnie w mieście był kiedyś taki chłopaczek co się pare razy chwalił, że podprowadził komuś sprzęta, jak będe w domu to mu chyba zorganizuje niebieski wjazd na chate, może coś jeszcze ma. Powodzenia w poszukiwaniach Powienienieś to zrobić po pierwszym razie! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Gadał coś, nie zwróciłem uwagi, dopiero po jakimś czasie o tym pomyślałem, teraz nie mam wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Na allegro za 3 stówki można kupić lokalizator GPS. Kupujesz, wkładasz karte sim i w każdej chwili poprzez wysłanie SMSa na numer lokalizatora możesz dostać współrzędne(dokładność do 5 metrów). Wystarczy tylko dobrze ukryć w aucie/moto i jakieś zabezpieczenie zawsze jest. Na tym samym allegro mozna tez zakupic zagluszacz sygnalu gps i jestem pewny ze sa oni w niego wyposaznieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob555 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 I dobrze prawisz. Jak to była robota na zamówienie, to na pewno wiedzą co robią (jak widać), więc i na taki wypadek z pewnością się zabezpieczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 nie kazdy zlodziej jest taki przewidujacy szczerze mowiac to oni raczej tepawi sa i bardzo mozliwe ze takiego czegos nie maja wiec zawsze lepiej takie cos zalozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 nie kazdy zlodziej jest taki przewidujacy szczerze mowiac to oni raczej tepawi sa i bardzo mozliwe ze takiego czegos nie maja wiec zawsze lepiej takie cos zalozyc Stwierdzenie, że "każdy złodziej jest tępawy" jest mocno na wyrost. Hakerzy to też złodzieje, a tępawi nie są. Kradzież najnowszego auta z milionem zabezpieczeń wymaga wiedzy i inteligencji, a jednak te auta giną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 może jakieś zdjęcia? co prawda wiśniowe electry nie jeżdżą na pomorzu stadami.. Gośka Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 nie kazdy zlodziej jest taki przewidujacy szczerze mowiac to oni raczej tepawi sa i bardzo mozliwe ze takiego czegos nie maja wiec zawsze lepiej takie cos zalozyc Tępawi złodzieje zwykle siedzą w pierdlu. Dali się złapać bo są właśnie tępi. Złodziej jest cwany i kumaty, tylko że przeważnie bez wykształcenia i "ogólnego rozumu" jaki mają przeciętni obywatele. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 18 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 (edytowane) :icon_evil: I tu jest problem Casco jest pewnie ze jest :icon_exclaim: A złodziej jak to złodziej ch*j złamany jak bym złapał złodzieja sam w moim garazu to ( hmmmmmm pomarzyc dobra rzecz ) zwiazał był go wcisnął do kanału jak by z dobe odleżał to by skruszał do dyskusji nad zadoscuczynieniem :icon_evil: jak go policja złapie ( ponoc cuda sie zdazaja ) to jakos tam odpokutuje :icon_evil: gorsi sa ci złodzieje co mnie teraz w majestacie prawa opier***** . Przy zawieraniu polisy nie podałem zadnych dodatków a wiec wycenili ja standardowo na 66 tys ja nie zakładałem ze mi zginie a wiec zaokragliłem w dól do 60 tys :icon_evil: fakt faktem była warta min 70 :icon_arrow: niestety wiadomo jak jest na umowie zakupu wpisałem rowniutko 50 :icon_evil: i tu jest ból :icon_evil: i jeszcze ku*****a załozyłem całkiem nowe gumy przejechałem na nich max 500 km :icon_evil: a wiec tak jak pisałem złodziej to nie jest najgorsze co moze człowieka spotkac :icon_evil: jak wspomniałem wycenili na 66 tys ubezpieczyłem na 60 tys a dzis przelali mi odszkodowanie w wysokosci 43 tys . Jak by ktos ubezpieczał to tak wylicza PZU Edytowane 18 Października 2010 przez cubamen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 wycenili na 66 tys [...]a dzis przelali mi odszkodowanie w wysokosci 43 tys . Nie kumam czemu tak ? :eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 :banghead: Cholera jak w temacie w nocy z 07,08,2010 na 08,08,2010 zaje......li mi HD Electra Glide FLHTCU z garazu na mojej posesji tj Luzino woj Pomorskie powiat Wejherowo kolor ciemna wisnia nr VIN 1HD1FC4137Y698430 niestety zadnych znakow szczegulnych nie miala :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: cholera z nerwow zapomnialem dopisac rocznik 2007 poj 1600 6 biegowa skrzynia :icon_evil: skurw...i ciebie namierzyli.myśle że pewnie kilka dni wcześniej kręcili sie w pobliżu i obcinke robili.to kolejna maszyna poszła w ich rączki,pare dni temu hajke też pociągneli na pomorzu,i kilka innych pewno też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 18 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Nie kumam czemu tak ? :eek: tez nie kumam widocznie przez 4 miesiace w ich odczuciu straciła tyle na wartosci :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Nie kumam czemu tak ? :eek: z tymi ubezpieczalniami tak jest,wycenią na ileś,a jak muszą dać to już niema tej wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 18 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 z tymi ubezpieczalniami tak jest,wycenią na ileś,a jak muszą dać to już niema tej wartości. to odszkodoanie dzieki bogu i partii nie było przezemnie wypatrywane z głodu :icon_rolleyes: . Jednak cos takiego wku.............a umowiłem sie juz z firma zajmujaca sie odzyskiwaniem takich nie za bardzo uzasadnionych potracen nic sie nie wpłaca podpisuje tylko upowaznienie i biora 20 % odzyskanej kwoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 to odszkodoanie dzieki bogu i partii nie było przezemnie wypatrywane z głodu :icon_rolleyes: . Jednak cos takiego wku.............a umowiłem sie juz z firma zajmujaca sie odzyskiwaniem takich nie za bardzo uzasadnionych potracen nic sie nie wpłaca podpisuje tylko upowaznienie i biora 20 % odzyskanej kwoty wkurwi..,wkurwi...też już raz mnie tak załatwili,to sam sie okradłem z kół hehe i na swoje wyszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi