Skocz do zawartości

Czeskie LUŽANY k. Iczyna 27-29.08.2010

RudyXJ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

RudyXJ napisał:

po drodze polecam pocisnąć przez Jaworzyne Sl. (troche trzeba zboczyć) i odwiedzić http://www.muzeumtechniki.pl/ byłem rok temu, ciekawa nieduża kolekcja motocykli ale i same parowozy również ciekawe ... Pzdr. Panie Fisher jedź !

Dokładnie, również polecam kolekcję HD jaką tam mają, min. taka perełka jak motocykl przywieziony z Lwowa, gdzie stał zamurowany od września 1939 ! 100% oryginał z nakleją dealera(chyba z Krakowa). Jak ktoś chce z innej beczki to Kościół Pokoju w Świdnicy ... bez powodu nie jest na światowej liście dziedzictwa Unesco :)

Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php

ejkejokej napisał:

do zlotu juz tylko dwa dni...

motor wyczyszczony, płyny sprawdzone, łańcuch nasmarowany...

już dłużej nie mogę.... niech jest juz piatek

Kamil. żebyś się nie ze*rał. Damy radę.

Ja wylatuję z Dzierżoniowa koło 12-13. Zależy jak ekipa z Rybnika doleci do Kłodzka. Jak coś to czekam na tel. Jeżeli jest ktoś chętny z okolicy to zapraszam. Tel. 513 128 129.

Cytat
motor wyczyszczony, płyny sprawdzone, łańcuch nasmarowany...

no i po co go czyściłeś?

i tak będzie gnoić cały weekend :icon_razz:

Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100

https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090

RudyXJ napisał:

http://www.motoparty.cz/ jak w temacie, chcialbym sie wybrac tymbardziej , ze juz noga wydobrzeje wiec tak na zakończenie śierpnia było by miło. Jak bywacie na tym zlocie to piszcie swoją opinie. Pzdr :bigrazz:

hej.chłopaki od nas z Góry jadą o 16h w piątek jak coś.

no a na krotoszynie widzielismy sie.ja wrocilem busem.za@#$%łem łożysko na zdawczym.he.

szkudlar napisał:

hej.chłopaki od nas z Góry jadą o 16h w piątek jak coś.

no a na krotoszynie widzielismy sie.ja wrocilem busem.za@#$%łem łożysko na zdawczym.he.

No to nieładnie

kurde ekipa się kroi a mnie komornik w dupe je*any udupił;/ czy oni musza byc tacy słowni

Jutro ostatnia nadzieja inaczej nie jade ;/

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

RudyXJ napisał:

pogoda mnie martwi , po południu u nas cały czas pada , raz słabiej raz mocniej ale ogólnie za oknem ch**nia ... :( Ciekawe co weekend przyniesie.

Niechce Cie martwić ale do poniedziałku ma padać...

I nie robie Cie w konia jak to zwykle bywa oraz nie dogryzam an forum tak jak to Ty mi robisz :P

Mówię teraz absolutną prawdę

zresztą jak się rano obudzisz sam zobaczysz, a teraz ja ide spać :P

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

u mnie słońce sie przebija, nie jest źle, kupiłem i nabiłem nowe aku, teraz mocze chorą noge, pije kawe i sie zbieram. Mam nadzieje , że do zobaczenia u Pepików :)

U nas lać przestało. Przebija się słonko. Będe twardy i jadę bez względu na pogode, znając życie Czesi jak zwykle mają lepszą pogodę od nas. A jak na miejscu będzie błocko i nie będzie gdzie rozbić namiotu to najwyżej wrócę jeszcze dziś. Do zobaczenia.

Edytowane przez Toolman