paniSylwia Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 i o motocyklu nie zapomnij bo Cie nie wpuszczą :) blefff :P 2 lata temu przywiezli mnie samochodem[nie miałam mozliwosci przyjechac na moto], a przy tych całych bramkach wyszło w koncu tak, ze 3 osoby przyjechały niby na jednej kawie :D ale bez własnego moto to nie to samo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 ale bez własnego moto to nie to samo ;) Palenie gumy po pijaku bezcenne :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Bedziemy -srebrne bandziorno, czarny zygzak 1,2 na sprzedaż, bandit w kolorze kawasaki, zygzak 0,6 w kameleonie. Zapraszamy na flaszkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaami112 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 I ja będę:) daleko nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 (edytowane) Bedziemy -srebrne bandziorno, czarny zygzak 1,2 na sprzedaż, bandit w kolorze kawasaki, zygzak 0,6 w kameleonie. Zapraszamy na flaszkie. Jesli w tym całym rozpierdolniku znajdziemy sie to zapewne się sie przyłączymy :D Prawda rudy ;] Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Prawda rudy ;] nieprawda, Rudego na Krotoszynie nie będzie ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klops_87 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Orientujecie sie moze czy na zlot w Krotoszynie mozna dolaczyc w sobote? Bo z planu imprezy wynika, ze rejestracja uzytkownikow odbywa sie w Piątek :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 bez problemu można.przyjmą Cie w karzdej chwili! zlot jest fajny.po za tym ze byc z 10 raz tam ,to juz sie nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Orientujecie sie moze czy na zlot w Krotoszynie mozna dolaczyc w sobote? Bo z planu imprezy wynika, ze rejestracja uzytkownikow odbywa sie w Piątek :biggrin: Jasne że można a czemu by niby nie ? co to komuna? Dla chcących z okolicy dołączyć się do naszej gromadki i niechcący jechać sami zapraszam w piątek około 15.30 na mc donald w Lesznie na krajowej 5 :) wyjazd o 16 a potem bujta się boga :icon_twisted: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniSylwia Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 to co, robimy ustawkę na miejscu? jakieś piwo czy inne specjały :P ja otwarta na znajomości, zatem zostawię mój numer, w razie gdyby się ktoś chciał skontaktować ;) 669 794 529 pozdrock! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Za namową co poniektórych pojawię się i ja, i mam nadzieję nie sam ;) PS: Adam, liczę że ok 19-20 będziesz jeszcze jakoś "na chodzie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 to co, robimy ustawkę na miejscu? jakieś piwo czy inne specjały :P ja otwarta na znajomości, zatem zostawię mój numer, w razie gdyby się ktoś chciał skontaktować ;) 669 794 529 pozdrock! Wypić zawsze można. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Z małą ekipą planujemy dołączyć w sobotę rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 PS: Adam, liczę że ok 19-20 będziesz jeszcze jakoś "na chodzie". Odkładam kluczyki dopiero jak mi sie łatwiej jeździ niż chodzi ;) Ja pomalu wyjeżdżam. Gdyby ktos chcial sie napic z nami miodu pitnego moj nr 726129186. Mam też na miejscu troche naklejek "Motocykle sa wszedzie". Łatwo nas poznac bo kilku z nas ma je na plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś1 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 I ja bendem ......hiihihihii :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi