szkudlar Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 juz jakie zdjecia ; http://motokraina.pl/imprezy/galeria?id=127&id2=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 O, i moja ZZR-a sie załapała :) http://motokraina.pl/imprezy/zdjecie?id=1790&autor=59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniSylwia Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 juz jakie zdjecia ; http://motokraina.pl/imprezy/galeria?id=127&id2=0 wiedziałam, ze o czymś zapomniałam! nie wzięłam aparatu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) Kurr też byłem blisko (naprzeciwko tego molo przy płocie), Was z naklejkami też widziałem ,kilka razy dziennie tam chyba przechodziłem :banghead: Szkudlar fajnego masz sprzęta :clap: Adam byłem 15 m od Ciebie ;/ Edytowane 22 Sierpnia 2010 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 nieprawda, Rudego na Krotoszynie nie będzie ... No właśnie był i pił :D bez alko pifko ale pił :D Ogar był nieziemski xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniSylwia Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Kurr też byłem blisko (naprzeciwko tego molo przy płocie), Was z naklejkami też widziałem ,kilka razy dziennie tam chyba przechodziłem :banghead: Szkudlar fajnego masz sprzęta :clap: jestesmy dupy wołowe i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 w sumie spotkałam dwóch kolegów z forum, z jednym nie mogłam się umówić i jakoś zleciało :P nastepnym razem poszukam ;) tak, spora ekipa. praktycznie wszystko od siatki to nasze, no i trochę przed. i była z nami dziewczyna w ciąży ;) Do spotkania doszło ale czy zostały jakieś wspomnienia z tego to nie wiem musze spytac kolegi co z tego pamieta bo ja tylko czarną burze an głowie i XJ 82' zloty to zuo :icon_twisted: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniSylwia Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Do spotkania doszło ale czy zostały jakieś wspomnienia z tego to nie wiem musze spytac kolegi co z tego pamieta bo ja tylko czarną burze an głowie i XJ 82' zloty to zuo :icon_twisted: apogeum chłopcze, apogeum miałam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Tylko powiedzcie mi ludzie, czemu Wy tak wczesnie wyjeżdżacie? O 13 byliśmy już prawie sami na naszym "polu namiotowym". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniSylwia Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Tylko powiedzcie mi ludzie, czemu Wy tak wczesnie wyjeżdżacie? O 13 byliśmy już prawie sami na naszym "polu namiotowym". my wyjeżdżaliśmy po 12, i widziałam jak się pakujecie. co do reszty - jeden koles powiedzial, ze ucieka tak wczesnie, bo jak zostanie to znowu bedzie pił i nigdy stąd nie wyruszy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Kurr też byłem blisko (naprzeciwko tego molo przy płocie), Was z naklejkami też widziałem ,kilka razy dziennie tam chyba przechodziłem :banghead: Szkudlar fajnego masz sprzęta :clap: Adam byłem 15 m od Ciebie ;/ dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin_123 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Szkudlar a te dwa dragi (hardcore i ten drugi) to mają coś wspólnego z Twoją maszyna? bo bardzo podobny styl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 jak tak ubolewacie nad tym , ze sie nie spotkalismy to jest szansa naprawy-jedziemy na zlot do czech ... Luźany - temat wrzuciłem, pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniSylwia Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 jak tak ubolewacie nad tym , ze sie nie spotkalismy to jest szansa naprawy-jedziemy na zlot do czech ... Luźany - temat wrzuciłem, pzdr. z noga już git? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 jutro ściągają wiec do pepików polece, najwyżej bede jeszcze utykał ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi