Żurek Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 (edytowane) chyba już nikt nie jeździ wsk a szkoda bo można przy niej dużo się nauczyć i czasem przejechać się :) Co nikt, jak nikt. Do września przynajmniej jeżdżę tylko WSK, ale teraz wypada ją pomalować w oryginalny kolorek. W lato ma się prezentować jak należy :) I nie czasem się przejechać, ostatnio żadnych problemów nie stwarzała, zapali i jedzie zawsze :)(nawet nie znaczy terenu, chociaż olej jest) :buttrock: Edytowane 26 Marca 2011 przez Żurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 chyba już nikt nie jeździ wsk a szkoda bo można przy niej dużo się nauczyć i czasem przejechać się :) A skad taki poglad, nic bardziej mylnego, bardzo duzo ludzi jezdzi tymi motocyklami, fakt ze nie na codzien ale na pewno sa uzytkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 (edytowane) A ja jeżdżę SHL-ką, prawie na co dzień. Czyli w zeszłym sezonie jeździłem w każdy słoneczny dzień, bo Harrego miałem na końcu miasta w garażu a SHL była pod ręką, więc wsiadałem i cisnąłem aż do zachodu słońca. :icon_mrgreen: A jakbym miał zarejestrowaną WSK to bym nią jeździł na co dzień, mało tego - jeździłbym na "co noc" nawet. :icon_mrgreen: Nawet nie wiecie jak mi się marzy zarejestrowana WSK 125. Niestety moja jest po nieboszczyku i wdowa ją wydała ludziom od których ja kupiłem tą WSK. Za dużo kasy i zachodu żeby to zarejestrować. A na co dzień jeździ WSK jeden starszy Pan w mojej mieścinie, pisałem o tym w jakimś temacie. Ostatnio cyknąłem fotę:https://picasaweb.google.com/JoseJallapeno/WSKM06Z2IInneMoto?authkey=Gv1sRgCKb6lv2ev-P4eg#5587183420779650882 :clap: Edytowane 27 Marca 2011 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Witam .Listonosz w mojej okolicy jeździ wuecha , co dzień zima czy lato :buttrock: . A że ma ich kilka to tylko tablice przekręca . Ps : Qurim jakis progres z jankim ? Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 (edytowane) U mnie kolega-listonosz śmigał Rometem 205. Kolega zginął w wypadku, Rometa ja przejąłem. 86 tys km ma najechane i nie ma w nim ani jednej części która jest 100% sprawna. Nawet przełącznik świateł szwankuje a z kół schodzi powietrze po tygodniu. Ale nigdy bym nie uwierzył że Romet potrafi dotrzeć do 86kkm. Fakt że silnik jak się psuł to kolega po prostu zakładał inny, sprawny i gotowy do jazdy. https://picasaweb.google.com/JoseJallapeno/ROMETOgar205?authkey=Gv1sRgCKyf19T89YHs4AE# A z Janem powoli postępy. Teraz się przeprowadzałem więc zamieszanie że głowa boli. Zdobyłem kilka drobiazgów typu podnóżki, resztki siedzenia i takie tam. Dziadek który miał mi dać silnik Janka za moją WSK pokazał mi taki złom że odpuściłem sobie ten jego "silnik" bo tylko nerwy bym stracił na tym. I WSK też bym stracił, bezpowrotnie. Tymczasem skrobię ramę druciakiem na szlifierce kątowej. Po trochu bo kobita ciągle goni do wieszania szafek. :icon_evil: Zastanawiam się nad zbiornikami, który wybrać i zreanimować, nie mogę się zdecydować... :banghead: Edytowane 28 Marca 2011 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Predstaw na forum ,my za ciebie wybierzemy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Ten zbiornik bez mocowania kratki , to na złomie znalazłem ale wygląda spoko . Ten z mocowaniem , to na nim troche pojeździłem , później wziąłem się za malowanie janak , jak sie okazało był na dole lutowany więc zdarłem cynę i zaniosłem do pospawania . Jak wyszło to pewnie zauważyłeś :banghead: Jak by go piprawić tigiem czy polutowac mosiadzem to by był całkiem dobry . Nie licząc kilograma szpachli .Jak bym mial zakładac do swojego to tego bym ratował na początku , albo opchnoł/wymienił na dobry okaz. Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi