Jezyk Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Aj Troche żałuje że nie pojechalem :crossy: Mądry Polak po szkodzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti21sk Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 No i czas na fotki ze spotkania :) http://picasaweb.google.pl/matti21sk/VISSSJTn# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Aj Troche żałuje że nie pojechalem :crossy: Mądry Polak po szkodzie..... Dopisuję się do tego obiema ręcami, :rolleyes: Marcin, trzeba przyznać że masz piekne tereny do smigania, a te kolory przyrody to powalają na kolana :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 i kolejne foty z forum dragstarowego od VAAKS-a http://picasaweb.google.pl/vaaks4/Karkonos...Oyyrveppa-GuAE# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 :biggrin: :biggrin: Buber i broda :biggrin: :biggrin: pozdro ps. Wulkanu nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 (edytowane) Tak sobie przeglądam te wasze galerie ze zdjęciami i trochę zazdroszczę. Czasu i okolic,do spokojnego pośmigania na co dzień. Nachodzi mnie jednak, taka refleksja; o ile jeszcze, na poprzedniej galerii, widać kilka egzemplarzy starej Japonii, jakieś chyba dwie cebulki (ładne) i piękna, stara kawusia, to teraz same nówki japoniji .Chyba nazwa się wam trochę zdewaluowała? P.S. Mam prośbę do właściciela tej kawki. Gdybyś mógł, to odezwij się na PW. będę zobowiązany. A najlepiej na e-mail widoczny w profilu, bo rzadko tu zaglądam Edytowane 5 Października 2010 przez mongor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 ......na poprzedniej galerii, widać kilka egzemplarzy starej Japonii, jakieś chyba dwie cebulki (ładne) i piękna, stara kawusia, to teraz same nówki japoniji . Bo to taka zmyłka jest, stara japonia stoi w salonach, ew.garażach i czeka na lepszejsze czasy , to tak jak z winem im starsze tym lepsze :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) Dobra, dobra, nazwa zawiera również "sympatyków" więc gra. Moja Hondzia została zakonserwowana na wyjazd i dlatego nie jeździła, ale w przyszłym roku na pewno na zdjęciach będzie. Zresztą - nie chodzi o jakieś tam klanowe podziały, poza tym, w naszym kraju stary japoński motocykl to jest dla 95% po prostu etap na drodze do lepszego sprzęta. Jeszcze nam daleko do innych krajów. A tam też tak jest - stary japończyk na okazje, a na codzień cośtam nowszego. A spotkanie- co ja mam mówić - ma zbliżać ludzi o podobnym podejściu do motocyklizmu, ogólnie ujmująć, lubiących jeździć, a nie posiadać, i inne takie... zresztą, jak poczytałeś inne tematy to powinieneś załapać o jaki klimat chodzi. Zresztą mongor, jak widać w profilu, też masz 2 motongi.... Peterek - wulkanu nie było bo go sobie zostawiłem na inne okazje. Chłopaki tam nie byli gdzie pojechaliśmy, więc warto było :D . P.S. Broda fajna była, ale czas był się ogolić... :D Spoko, do wiosny odrośnie, nie ma obawy :D Edytowane 6 Października 2010 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Tak nieśmiało się zapytam, czy jest określony termin kolejnego sssj? Bo w robocie cisną z planami urlopów na 2011 :banghead: , a chciałbym połaczyć jedno i drugie. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Tak nieśmiało się zapytam, czy jest określony termin kolejnego sssj? Bo w robocie cisną z planami urlopów na 2011 :banghead: , a chciałbym połaczyć jedno i drugie. :crossy: Trochę wcześnie ale faktycznie pomogłoby to w planowaniu, chociaż w przybliżeniu. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 :) a gospodarze będą chcieli nas widzieć ? siem nieśmiało pytam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Wstępnie powtórzę że pierwsza połowa maja. A po prawdzie, to wychodzi na to że 5-7, bo w następny łykent wybywamy. Oczywiście to dotyczy tylko sytuacji jak a) wy chcecie w Jagniatkowie, b) Piaffe da nam pozwoleństwo. Ja wiem że to arbitralnie brzmi, ale jeżeli chodzi o naszą miejscówkę, no to taki limit jest na wiosnę. Zresztą - jak znam życie, to pani kierownik zaraz nam temat założy i będzie można się pastwić. :D Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 nad PANIĄ Kierownik nikt nawet nie pomyśli żeby się pastwić! :) toć to równa babka jest :) ps. ja osobiście innej miejscówki nie widzę, ale może by tak ofertę sąsiadów zapodać? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi