Skocz do zawartości

VI SSSJ.

Buber
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Aj Troche żałuje że nie pojechalem :crossy:

Mądry Polak po szkodzie.....

Dopisuję się do tego obiema ręcami, :rolleyes:

Marcin, trzeba przyznać że masz piekne tereny do smigania, a te kolory przyrody to powalają na kolana :notworthy: :notworthy:

Tak sobie przeglądam te wasze galerie ze zdjęciami i trochę zazdroszczę. Czasu i okolic,do spokojnego pośmigania na co dzień. Nachodzi mnie jednak, taka refleksja; o ile jeszcze, na poprzedniej galerii, widać kilka egzemplarzy starej Japonii, jakieś chyba dwie cebulki (ładne) i piękna, stara kawusia, to teraz same nówki japoniji .Chyba nazwa się wam trochę zdewaluowała?

P.S. Mam prośbę do właściciela tej kawki. Gdybyś mógł, to odezwij się na PW. będę zobowiązany. A najlepiej na e-mail widoczny w profilu, bo rzadko tu zaglądam

Edytowane przez mongor

......na poprzedniej galerii, widać kilka egzemplarzy starej Japonii, jakieś chyba dwie cebulki (ładne) i piękna, stara kawusia, to teraz same nówki japoniji .

Bo to taka zmyłka jest, stara japonia stoi w salonach, ew.garażach i czeka na lepszejsze czasy , to tak jak z winem im starsze tym lepsze :crossy:

Dobra, dobra, nazwa zawiera również "sympatyków" więc gra. Moja Hondzia została zakonserwowana na wyjazd i dlatego nie jeździła, ale w przyszłym roku na pewno na zdjęciach będzie.

Zresztą - nie chodzi o jakieś tam klanowe podziały, poza tym, w naszym kraju stary japoński motocykl to jest dla 95% po prostu etap na drodze do lepszego sprzęta. Jeszcze nam daleko do innych krajów. A tam też tak jest - stary japończyk na okazje, a na codzień cośtam nowszego. A spotkanie- co ja mam mówić - ma zbliżać ludzi o podobnym podejściu do motocyklizmu, ogólnie ujmująć, lubiących jeździć, a nie posiadać, i inne takie... zresztą, jak poczytałeś inne tematy to powinieneś załapać o jaki klimat chodzi.

Zresztą mongor, jak widać w profilu, też masz 2 motongi....

Peterek - wulkanu nie było bo go sobie zostawiłem na inne okazje. Chłopaki tam nie byli gdzie pojechaliśmy, więc warto było :D .

P.S. Broda fajna była, ale czas był się ogolić... :D Spoko, do wiosny odrośnie, nie ma obawy :D

Edytowane przez Buber

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

• 1 miesiąc temu...

Tak nieśmiało się zapytam, czy jest określony termin kolejnego sssj?

Bo w robocie cisną z planami urlopów na 2011 :banghead: , a chciałbym połaczyć jedno i drugie. :crossy:

Trochę wcześnie ale faktycznie pomogłoby to w planowaniu, chociaż w przybliżeniu.

lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383
prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1
...i tak wszyscy umrzemy...

Wstępnie powtórzę że pierwsza połowa maja. A po prawdzie, to wychodzi na to że 5-7, bo w następny łykent wybywamy. Oczywiście to dotyczy tylko sytuacji jak a) wy chcecie w Jagniatkowie, b) Piaffe da nam pozwoleństwo.

Ja wiem że to arbitralnie brzmi, ale jeżeli chodzi o naszą miejscówkę, no to taki limit jest na wiosnę.

Zresztą - jak znam życie, to pani kierownik zaraz nam temat założy i będzie można się pastwić. :D

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals