miras69 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 jeśli pozwolicie :) to BydgostCity się pojawi w ilości 3 sztuk, z ustaleniami jak wcześniej :) widzę że większość to :) "mietkie buły" ?! czyli mało nas będzie :( buber, poproszę dokładny adres, taki który "MARIOLKA" załapie :) dozobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 jeśli pozwolicie :) to BydgostCity się pojawi w ilości 3 sztuk, z ustaleniami jak wcześniej :) widzę że większość to :) "mietkie buły" ?! czyli mało nas będzie :( Bezpiecznej podróży i udanego spotkania życzy "minetki but" :icon_twisted: Wolkan kuruj się bo kto będzie zdjęcia robił :icon_razz: Stefan mnie zastąpi, robi zdecydowanie lepsze zdjęcia :icon_razz: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 jeśli pozwolicie :) to BydgostCity się pojawi w ilości 3 sztuk, z ustaleniami jak wcześniej :) widzę że większość to :) "mietkie buły" ?! czyli mało nas będzie :( buber, poproszę dokładny adres, taki który "MARIOLKA" załapie :) dozobaczyska No spoko, namiary poleciały, ale wygląda na to że będziecie jedyni.... jakby co, to coś się na miejscu wymyśli :) Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 U mnie piękne słonko ale temp. 5st. :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Godzina 10.08 Miras i Sławek odjechali w kierunku zimna, ja natomiast jako "miętka buła" zostałem :(. Nie udało się teraz, będzie trzeba spiąć się na wiosnę, tak więc co sie odwleczie ...itd itp. Widać ten sezon nie był mi pisany na wyjazdy. :banghead: Do zobaczyska w maju. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Wolkan, jakie minetki jakie buty :biggrin: :biggrin: Muszę z tobą pogadać :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Wolkan, jakie minetki jakie buty :biggrin: :biggrin: Muszę z tobą pogadać :icon_biggrin: moze miał na myśli wełniane kapcie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Heh... nie chcę Was denerwować. Ale..... pogoda dopisała. Ponadto Marcin odświeżył znane przez większość ale prze zemnie jakoś zapomniane traski w klasycznym paśmie ciągnącym się od Jakuszyc poprzez Harahovo (przepraszam za pisownie) aż do zamku położonego w malowniczej (zwłaszcza jesienią) osadzie Frydlant. Trasa dojazdowa - hmmmmm.......... nic nie powiem żeby wam gulów nie rozchluśtać :crossy: Nie ma bata wracam tam w tygodniu żeby pokatować te winkle we wte i w nazat bo pewnie długo nie będę miał okazii. Jednakowoż będę z Wami duchem na kolejnym SSSJ. A jak mnie ktoś tam wspomnie jako weterana :-) to i cieplej mie sie kole serca zrobi a i wy będzieta się mieli z czego pośmiać. Do następnego!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Stefan mnie zastąpi, robi zdecydowanie lepsze zdjęcia :icon_razz: Stefan się nie zgadza!! Poza tym nie posiada aparatu więc bez dyskusji zdrowiej i na moto :D Heh... nie chcę Was denerwować. Ale..... pogoda dopisała. to nie denerwuj :icon_twisted: choć nie narzekam bo po wczorajszej przejażdżce licznik pokazał 473 km :icon_razz: Jednakowoż będę z Wami duchem na kolejnym SSSJ. Grzesiu a gdzie Ty się wybierasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Grzesiu a gdzie Ty się wybierasz?? Chłeptać syrop klonowy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti21sk Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Meldujemy się na miejscu. Zmarznięci, cali i zdrowi. Dzięki za miłe spotkanie i za wspólne polsko - czeskie winklowanie. :crossy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Dzięki Marcin, że znowu daleś się "wykorzystać" w charakterze przewodnika. My już ostrzymy sobie zęby na kolejny raz. Miras, dawaj foty i melduj się u Dragulców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 (edytowane) jacy tam zaraz zmarznięci ?! kto zmarzł, to zmarzł, ja nie, siem ogrzał :) , ale nie powiem gdzie i jak ?! do Jagniątków dotarliśmy w piątek ok 22.30 :( ciemno i zim.... było :( rodzinka "BUBEROWA" jak zawsze - przyjęła nas bardzo miło i gościnnie. A i Grześ również nas przywitał :) Czyli VI SSSJ odbyło się w ilości 3 przyjezdnych i GOSPODARZY - a ci co nie dojechali to " miętkie buły są" !? Sobotnią traskę opisał już Grzegorz, nie będę się rozpisywał - było zajedwabiście :) dodam tylko, że Marcin dokoptował cztery znajome drag stary, aby mi smutno nie było :) ps. serdeczne pozdrowienia dla forum dragstara :) - w drodze powrotnej zamieniliśmy się z Marcinem na moto !!! gdybym nie widział, to bym nie uwierzył ! wiecie jak mój kawał złomu zapier.....a ! a ja na fazerze mój otwarty kask miałem na lewej stronie :) ale wydarcie ma ten diabli motor ! ledwo co manety utrzymałem :) Marcinowi tak się bulgot silnika spodobał, że Anię w niedzielę rano do pracy zawiózł - chyba niebawem na czoperka się przesiądze :( sumując - niech żałują CI co nie byli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzięki jeszcze raz gospodarzom za poświęcony czas ! do wiosny ! nastał czas na VII SSSJ ! http://picasaweb.google.pl/109751361782753399890/23102010# link podebrany z forum dragstarowego od Pio_Treq nasze foty później :) Edytowane 3 Października 2010 przez miras69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 (edytowane) No cieszy mnie że siem podobało. Z przesiadką nie ma obawy - po południu robiłem za plecak i Piaffe sobie ujeżdżała - więc Drag jak to drag..... ale Fazer lepszy :D :D No, udało się z pogodą, ale rano szron to był całkiem uczciwy. Więc tradycji stało się zadość, czyli VI SSSJ się odbyło ku zadowoleniu uczestników. Żebyście mieli o czym myśleć, to kombinujcie z majem w przyszłym roku. 1 połowa maja - bo w drugiej jesteśmy zajęci :D No i pozdro cieplutkie! Edytowane 4 Października 2010 przez Buber Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 (edytowane) Cz możecie powiedzieć co to za piękny zamek i zapora wodna widnieje na tych fotkach ? Zauroczyła mnie ta kraina. Szczególnie czystośc i estetyka miejsca. Czy widoczne na zdjęciu przygotowane ognisko u stóp zamczyska sie odbyło? Moze w maju i ja dojadę. Tylko na moim osiołku musiałbym wyjechać dzień na przód. Edytowane 4 Października 2010 przez Porter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi