Skocz do zawartości

VI SSSJ.

Buber
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jeśli pozwolicie :) to BydgostCity się pojawi w ilości 3 sztuk, z ustaleniami jak wcześniej :)

widzę że większość to :) "mietkie buły" ?! czyli mało nas będzie :(

buber, poproszę dokładny adres, taki który "MARIOLKA" załapie :)

dozobaczyska

jeśli pozwolicie :) to BydgostCity się pojawi w ilości 3 sztuk, z ustaleniami jak wcześniej :)

Bezpiecznej podróży i udanego spotkania życzy "minetki but" :icon_twisted:

Wolkan kuruj się bo kto będzie zdjęcia robił :icon_razz:

Stefan mnie zastąpi, robi zdecydowanie lepsze zdjęcia :icon_razz:

buber, poproszę dokładny adres, taki który "MARIOLKA" załapie :)

dozobaczyska

No spoko, namiary poleciały, ale wygląda na to że będziecie jedyni.... jakby co, to coś się na miejscu wymyśli :)

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Godzina 10.08 Miras i Sławek odjechali w kierunku zimna, ja natomiast jako "miętka buła" zostałem :(.

Nie udało się teraz, będzie trzeba spiąć się na wiosnę, tak więc co sie odwleczie ...itd itp. Widać ten sezon nie był mi pisany na wyjazdy. :banghead:

Do zobaczyska w maju. :crossy:

Heh... nie chcę Was denerwować. Ale..... pogoda dopisała.

Ponadto Marcin odświeżył znane przez większość ale prze zemnie jakoś zapomniane traski w klasycznym paśmie ciągnącym się od Jakuszyc poprzez Harahovo (przepraszam za pisownie) aż do zamku położonego w malowniczej (zwłaszcza jesienią) osadzie Frydlant. Trasa dojazdowa - hmmmmm.......... nic nie powiem żeby wam gulów nie rozchluśtać :crossy:

Nie ma bata wracam tam w tygodniu żeby pokatować te winkle we wte i w nazat bo pewnie długo nie będę miał okazii.

Jednakowoż będę z Wami duchem na kolejnym SSSJ.

A jak mnie ktoś tam wspomnie jako weterana :-)

to i cieplej mie sie kole serca zrobi a i wy będzieta się mieli z czego pośmiać.

Do następnego!!!!!!!

Stefan mnie zastąpi, robi zdecydowanie lepsze zdjęcia :icon_razz:

Stefan się nie zgadza!! Poza tym nie posiada aparatu więc bez dyskusji zdrowiej i na moto :D

Heh... nie chcę Was denerwować. Ale..... pogoda dopisała.

to nie denerwuj :icon_twisted:

choć nie narzekam bo po wczorajszej przejażdżce licznik pokazał 473 km :icon_razz:

Jednakowoż będę z Wami duchem na kolejnym SSSJ.

Grzesiu a gdzie Ty się wybierasz??

jacy tam zaraz zmarznięci ?! kto zmarzł, to zmarzł, ja nie, siem ogrzał :) , ale nie powiem gdzie i jak ?!

do Jagniątków dotarliśmy w piątek ok 22.30 :( ciemno i zim.... było :(

rodzinka "BUBEROWA" jak zawsze - przyjęła nas bardzo miło i gościnnie. A i Grześ również nas przywitał :) Czyli VI SSSJ odbyło się w ilości 3 przyjezdnych i GOSPODARZY - a ci co nie dojechali to " miętkie buły są" !?

Sobotnią traskę opisał już Grzegorz, nie będę się rozpisywał - było zajedwabiście :) dodam tylko, że Marcin dokoptował cztery znajome drag stary, aby mi smutno nie było :) ps. serdeczne pozdrowienia dla forum dragstara :) - w drodze powrotnej zamieniliśmy się z Marcinem na moto !!! gdybym nie widział, to bym nie uwierzył ! wiecie jak mój kawał złomu zapier.....a ! a ja na fazerze mój otwarty kask miałem na lewej stronie :) ale wydarcie ma ten diabli motor ! ledwo co manety utrzymałem :) Marcinowi tak się bulgot silnika spodobał, że Anię w niedzielę rano do pracy zawiózł - chyba niebawem na czoperka się przesiądze :(

sumując - niech żałują CI co nie byli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzięki jeszcze raz gospodarzom za poświęcony czas !

do wiosny ! nastał czas na VII SSSJ !

http://picasaweb.google.pl/109751361782753399890/23102010#

link podebrany z forum dragstarowego od Pio_Treq

nasze foty później :)

Edytowane przez miras69

No cieszy mnie że siem podobało. Z przesiadką nie ma obawy - po południu robiłem za plecak i Piaffe sobie ujeżdżała - więc Drag jak to drag..... ale Fazer lepszy :D :D

No, udało się z pogodą, ale rano szron to był całkiem uczciwy. Więc tradycji stało się zadość, czyli VI SSSJ się odbyło ku zadowoleniu uczestników. Żebyście mieli o czym myśleć, to kombinujcie z majem w przyszłym roku. 1 połowa maja - bo w drugiej jesteśmy zajęci :D

No i pozdro cieplutkie!

Edytowane przez Buber

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Cz możecie powiedzieć co to za piękny zamek i zapora wodna widnieje na tych fotkach ? Zauroczyła mnie ta kraina. Szczególnie czystośc i estetyka miejsca. Czy widoczne na zdjęciu przygotowane ognisko u stóp zamczyska sie odbyło?

Moze w maju i ja dojadę. Tylko na moim osiołku musiałbym wyjechać dzień na przód.

Edytowane przez Porter