jarumir9 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 tak jak w temacie doradźcie mi czy warto kupić ten motorek za 1500 zeta .Jaka jest dostępność części itp .Zgóry dzięki :crossy: tak jak w temacie doradźcie mi czy warto kupić ten motorek za 1500 zeta .Jaka jest dostępność części itp .Zgóry dzięki :crossy: http://w298.wrzuta.pl/obraz/05FlAZdHgTu/obraz macie zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 to jest ten sam silnik co dt80mx czyli z częsciami może być ciężko....tłok pewnie jeszcze dostaniesz ale coś więcej nie wiem dokumenty ma ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Nie kupuj tego wynalazku, do MX nie ma części a LC sypie się na potęgę. Miałem dwa takie silniki i trzeci w częściach, wiem co mówię. Poszukaj sobie hondy albo suzy (mało ich ale podobno twarde). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarumir9 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) papiery ma .Chciałem kupić inną yamahe rd 80 lc ale miał bym problemy z zarejestrowaniem na 50ccm bo silnik był z innej rd i by sie numery nie zgadzały może wy znacie kogoś kto ma na sprzedaż mam 1500 zeta http://w48.wrzuta.pl/obraz/9FM3XkYa6w1/1110130268_2 to ta yamaha o której mówiłem lc II co o niej myślicie?????? :crossy: Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez jarumir9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Stary Twoja wypowiedź się kompletnie nie trzyma kupy :icon_rolleyes: 1 80/50 to w zasadzie wprowadzanie w błąd "władzy" i źle się to widzi tutaj 2 Mówiłem Ci, że LC jest mocna awaryjne 3 MX to powietrzak a LC to chłodzenie cieczą. Pokazałeś fotę MX a pytasz o LC. Jak sprzedawałem swoją RD była warta jakieś 1500zł wiesz co się potem stało ?....rozwaliło się łożysko skrzyni biegów. Jej ogólny stan był do dokończenia. Za 1,5 kafla kupisz stertę problemów i nadal będziesz miał do wydania 120zł za rejestrację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarumir9 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) to co ja mam sobie kupić jak mam 1500 szukam i znaleźć nie moge ?? żadnej hondy ani suzi a jak jest to za daleko i ponad 2000 zeta Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez jarumir9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki69 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Simsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarumir9 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 za słaby coś mocniejszego musze mieć honde yamahe albo suzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 a LC sypie się na potęgę. Miałem dwa takie silniki i trzeci w częściach, wiem co mówię. przesadzasz :D u mnie poza tym że skrzynia chodzi jak w t34 to sie zakleszy to sama zredukuje to luzu nie można znaleźć jest wszystko ok :D .Chciałem kupić inną yamahe rd 80 lc ale miał bym problemy z zarejestrowaniem na 50ccm bo silnik był z innej rd i by sie numery nie zgadzały a od kiedy numery silnika są w dowodzie rejestracyjnym ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarumir9 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 no tak ale na stacjj diagnostycznej będą sie czepiać chyba to będzie mój pierwszy motorek więc chce dokonać dobrego wyboru i dlatego tyle pytań michoa a ty byś kupił tą yamahe rd mx na moim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarumir9 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 to w końcu jak myślicie kupować czy nie "yamaha rd 80 mx " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Nie pisz posta pod postem. Michoa napisał "to jest ten sam silnik co dt80mx czyli z częsciami może być ciężko....tłok pewnie jeszcze dostaniesz ale coś więcej nie wiem " to już pozwala myśleć, że słaby wybór. Silnik jest oddzielną częścią ZAMIENNĄ motocykla i nie jest wpisywany w dowód. Diagnosta nie może się przyczepić a jeśli to zrobi to zmiana daignosty i ewentualnie zgłoszenie, że gość się wypalił w zawodzie. Wg mnie kupowanie RD i to jeszcze z żadko spotykanym silnikiem to głupota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarumir9 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 a jak bym miał cały drógi silnik do tego motorku to części by nie grały roli to problem nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekTOS Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Shinigami Ci dobrze mówi nie kupuj tego , za taką kasę możesz znales Suzuki Rg 80 do którego części na allegro jest kilkanaście stron a motor nie jest awaryjny . Dla przykładu ja miałem takie RG 94' z papierami sprzedałem za 1300 zł http://img227.imageshack.us/i/rg1r.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert12543 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) Tak jak koledzy wyżej mówili: A nie myślałeś czasem nad Suzuki RG80? To jest dobre moto :lalag: Szczerze go polecam. Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez Robert12543 Cytuj Ogar 900R -> Senda DRD 125 SM -> SV 650S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi