?ukasz Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Napisz czy Twoje rekonstrukcje zdaja egzamin, a co do niszczęść to mi dziś się kopnik schrzanił, a zeby tego nie było za mało to w maluszku szlak mi trafił hamulce i masz ci los jestem uziemiony na długi weekend!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 3 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 hey. W katamaranach czasami spotyka sie cewke bezposrednio na fajce zaplonowej, widzialem to na zywo kiedys ...ale nie pamietam za bardzo co to bylo za auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizin Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 W katamaranach czasami spotyka sie cewke bezposrednio na fajce zaplonowej....... Zgadza się, Bosch robi takie cewki :arrow: wtedy każda świeca ma swoją własną fabrykę W.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Jakis czas temu widzialem takie rozwiazanie - w Skodzie Felicja, i to w silniku 1.3 Bylem zaskoczony, ze Czesi takie rozwizania stosuja. Swietny pomysl, brak kabli wysokiego napiecia, male spadki napiec itp. A co do cewki w MZ - zobaczcie na fotke http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...2477468505&rd=1Skoro w TS umieszczenie cewki pod zbiornikiem w niczym jej nie szkodzilo... Chyba, ze podczas jazdy w deszczu, wtedy taka lokalizacja moze okazac sie niezbyt fortunna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 to nie czesi tylko niemcy, przeciez VW przejoł skode i to napewno oni wprowadzili to unowoczesnienie do tych silników. Pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi