krzywer Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Dzisiaj się okaże, czy Suzuki ma na stanie w Polsce tak skomplikowaną część jak termostat, który przestał mi się otwierać. Dotychczas wszystko, co zamawiałem musieli sprowadzać z Niemiec (na szczęście to 2-3 dni oczekiwania). Pewnie zdążę to naprawić przed weekendem. Maro, mają ten termostat? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovvero Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 co wy kraczecie z tymi glebami ? Widziałem w tv że na takich szkoleniach dodatkowe kółko na wysięgniku przyczepiają i jest git. Pogoda oczywiście nas przeczołga z tego co widzę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIDEL74 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Witam wszystkich, Troche mnie nie było i żałuje że nie mogłem sie spotkać. Czy ktoś może mi powiedzieć jaki jest plan na sobotę, jakaś zbiórka moze tel kontaktowy? Pozdrawiam Fidel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Witam wszystkich, Troche mnie nie było i żałuje że nie mogłem sie spotkać. Czy ktoś może mi powiedzieć jaki jest plan na sobotę, jakaś zbiórka moze tel kontaktowy? Pozdrawiam Fidel Umówieni jesteśmy ok. 8:30 (może być pare minut wcześniej) na parkingu pod Kauflandem w Legionowie, zaraz koło CSP (nie mylić z Kauflandem w Jabłonnie przy OBI :icon_exclaim: ) Lisio, dobrze by było, żebyś - jako organizator - rozesłał swój nr kontaktowy na PW. Wiesz, tak w razie czego. Dobrej nocy życzę. Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 o 8:30 to chyba mamy być już pod bramą CSP :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Powodzenia koledzy, uważajcie w złożeniach i opiszcie wrażenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) o 8:30 to chyba mamy być już pod bramą CSP :) Mogło mi się pomylić, bo właśnie nie byłem pewien, tam było kilka wersji. Ktoś coś też mówił o 8:15 :) Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez krzywer Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROŚ Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Kiedy odbywa się ten kurs ? Czy jest możliwość dopisania się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hogan Lodz Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 szkolenie jest 4-5 września ja się dopisałem chyba jako ostatni (15) ale kolega -Lisio- dowodzi jakby co będą kółko z boku doczepiać? o kurcze, to by mi pasowało :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) Poniżej aktualna lista "kursantów": 1.-lisio- 2. FIDEL 3. tango 4. SCREECH 5. MARO78 6. Mietek 7. Krzywer 8. OVVERO 9. Kasia11 10. święty 11. ArturXJ 12. TOMEK J 13. pawelekmal 14. ovvero2 15. Hogan Lodz 16. dervozavilus Lista zamknięta, nie ma możliwości dopisywania się. Spotkanie jest w sobotę o 8:15 pod Kauflandem!! Jak widać dervozavilus jest rezerwowym, który dopisał. Proponuję za jego "działkę" w sobotę i w niedzielę po kursie spotkać się w barze "U Sierżanta" naprzeciwko bramy głównej CSP, albo wszyscy otrzymają zwrot w wysokości 20 pln każdy. Wg. mnie pierwsza opcja jest lepsza. Decyzję ostateczną podejmiemy pod Kauflandem w demokratycznym głosowaniu. W razie równowagi głosów głos prezesa jest liczony podwójnie. Mam nadzieję, że nie muszę dodawać kto jest prezesem :flesje: Wszyscy z listy (za wyjątkiem ovvero2) dostaną na PW mój nr. kom w razie co. Do zobaczenia w sobotę. Mam tylko nadzieję, że uda się uniknąć upadku bo pogoda jest zamówieona Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez -lisio- Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dervozavilus Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 W sumie, to mogłoby też trochę popadać, bo i w takich warunkach teraz się jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia11 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 bardzo proszę niech nie pada więc dzięki lisio za zamowienie pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hogan Lodz Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 niektórzy mają daleko więc niech lepiej nie pada wystarczy, że egzamin na A miałem w ulewe więc proszę o brak deszczu :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dervozavilus Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ale tak trochę na samym kursie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ale tak trochę na samym kursie ;) Tak trochę, to Ci możemy wiaderkiem polać jak chcesz...albo czym innym :bigrazz: A pogoda ma być taka, żeby jeździło się przyjemnie i zimno nie było. O :icon_exclaim: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi