Predatorq Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 (edytowane) Witam, mam problem (albo go nie mam, bo się nie orientuję czy tak ma być czy jest coś nie tak), wczoraj zakupiłem Hond F4i Sport z 2002 r. zrobiłem nią po kupnie 150 km., jak zapaliłem to temperatura po chwili pokazywała mi 60-pare st. później unormowało się do 74 st. jak jechałem nie schodząc z 100 km/h to wachała się między 76 a 80 st. ale jak wjechałem do miasta i łapały mnie co moment światła to były przypadki, że na wskaźniku pokazywało mi 99 st., co może być nie tak? :/ :( Bardzo proszę o pomoc... Pozdrawiam i z góry dziękuję Ardjan! Edytowane 25 Lipca 2010 przez Predatorq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3r Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam, mam problem (albo go nie mam, bo się nie orientuję czy tak ma być czy jest coś nie tak), wczoraj zakupiłem Hond F4i Sport z 2002 r. zrobiłem nią po kupnie 150 km., jak zapaliłem to temperatura po chwili pokazywała mi 60-pare st. później unormowało się do 74 st. jak jechałem nie schodząc z 100 km/h to wachała się między 76 a 80 st. ale jak wjechałem do miasta i łapały mnie co moment światła to były przypadki, że na wskaźniku pokazywało mi 99 st., co może być nie tak? :/ :( Bardzo proszę o pomoc... Pozdrawiam i z góry dziękuję Ardjan! Wszystko jest w porządku :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Wszystko gra , w cebrze tez mi dobijało do 100, wiatrak zbijał szybko temperaturę. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predatorq Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Dzięki chłopaki :) Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus1989 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Wszystko z moto ok jak w korku postoisz jakiś czas to rośnie do 106 i chłodnica zaczyna pracować jak głupia :P ale to trzeba się postarać aby nią stać a nie zapie*** XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Mój rekord w F4i to 112 stopni :biggrin: Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Kolego w tych sprzętach i silnikach to normalka, w trasie jest ok, a w miescie jak sie zagrzeje to przy odpowiedniej temperaturze wentrylator zrobi swoje i zbije temperature. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi