rumian_1989 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 B za pierwszym, w 2007, A w tym roku musiałem odwołac bo się połamałem. "A" niestety za drugim w 2008 , bo podobno za słabo się obejrzałem na placu "na ch... te lusterka w takim razie?" takie pytanie zadałem odpowiedź: "jak będziesz jeździł swoim to będziesz używał, tu masz się ogladać do tyłu (chodziło o upewnienie) taki dziwny wymysł ciechanowskiego WORD u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 B za pierwszym, w 2007, A w tym roku musiałem odwołac bo się połamałem. "A" niestety za drugim w 2008 , bo podobno za słabo się obejrzałem na placu "na ch... te lusterka w takim razie?" takie pytanie zadałem odpowiedź: "jak będziesz jeździł swoim to będziesz używał, tu masz się ogladać do tyłu (chodziło o upewnienie) taki dziwny wymysł ciechanowskiego WORD u To nie tylko w Ciechanowie a wszędzie tak jest. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Czołem! Za pierwszym razem A i B w Łomży w 2005r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumian_1989 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Najważniejsze że zdane :P I że można latać na moto :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decadus Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 B za pierwszym 13lat temu, A za drugim, za pierwszym, jak patałach podparłem się na ósemce. Za drugim bez błędnie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Najważniejsze że zdane :P I że można latać na moto :P Dokładnie, o to chodzi :flesje: Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Ja zdałem na B za pierwszym razem, na A tez za pierwszym. B robilem w Pile, na A w Słupsku. A to, że zdałem, za 1 wcale nie czyni mnie nie wiadomo jakim kierowca, takze dla mnie zdanie za 1wszym nie rowna sie nie wiadomo jakim umiejetnoscia. Bo dobrze jezdzic na egzaminie, ma sie nijak do sytuacji w codziennym hardkorowym ruchu miejskim Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumian_1989 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 U nas koleś zdał za pierwszym, a po prostu totalnie nie ogarniał cb 500 teraz lata na gsx-r 600 k3 i jest katastrofa, nic zero, ten koleś nie ma bladego pojęcia o jeździe, ale siebie uważa za rozsądnego kierowcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_mar Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 B za drugim razem 17 lat temu, A też za drugim 10 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bach Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 B i A za pierwszym razem w warszawie. A w tym roku. Wcześniej na moto, ani skuterze nie jeżdziłem. Zdanie egzaminu nie uczyniło mnie lepszym kierowcą, a nauka jazdy uczy jak zdać egzamin, nie jak dobrze jeździć. Trzeba ciągle latać na moto, ale ciągle nie ma na to czasu. Niemniej, dopiero zdobycie prawa jazdy ułatwia właściwą naukę jazdy. Niebieski stres odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 :cool: ...prawo A zdałem za pierwszym razem 28 lat temu a teraz dorabiam B... :smile: ...od 23 lat jeżdżę na jawie 350ts...opony BARUM i bębnowe hamulce w tym motocyklu nauczyły mnie szacunku do jazdy na motorze i do innych uczestników ruchu... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał1980 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 B za pierwszym ,C za drugim , CE za drugim , A za pierwszym :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ellephant Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 za 1 razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumian_1989 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 No to mamy mastera :P Papa-drajver :D P.S. Wszystko za pierwszym ? czy mówisz tylko o A ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 kat. B za pierwszym razem, wiele lat temu :bigrazz: kat. A za pierwszym razem, całkiem niedawno wystarczy się skupić, pewnie wykonywać polecenia i włączyć system myślenia na funkcję 'ON' pzdr Guciowa Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi