Skocz do zawartości

Za którym razem zdaliście prawko

jarameb
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

B za pierwszym, w 2007, A w tym roku musiałem odwołac bo się połamałem.

"A" niestety za drugim w 2008 , bo podobno za słabo się obejrzałem na placu "na ch... te lusterka w takim razie?" takie pytanie zadałem

odpowiedź: "jak będziesz jeździł swoim to będziesz używał, tu masz się ogladać do tyłu (chodziło o upewnienie) taki dziwny wymysł ciechanowskiego WORD u

B za pierwszym, w 2007, A w tym roku musiałem odwołac bo się połamałem.

"A" niestety za drugim w 2008 , bo podobno za słabo się obejrzałem na placu "na ch... te lusterka w takim razie?" takie pytanie zadałem

odpowiedź: "jak będziesz jeździł swoim to będziesz używał, tu masz się ogladać do tyłu (chodziło o upewnienie) taki dziwny wymysł ciechanowskiego WORD u

To nie tylko w Ciechanowie a wszędzie tak jest.

motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06

Ja zdałem na B za pierwszym razem,

na A tez za pierwszym.

B robilem w Pile, na A w Słupsku.

A to, że zdałem, za 1 wcale nie czyni mnie nie wiadomo jakim kierowca, takze dla mnie zdanie za 1wszym nie rowna sie nie wiadomo jakim umiejetnoscia. Bo dobrze jezdzic na egzaminie, ma sie nijak do sytuacji w codziennym hardkorowym ruchu miejskim

Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :)

U nas koleś zdał za pierwszym, a po prostu totalnie nie ogarniał cb 500 teraz lata na gsx-r 600 k3 i jest katastrofa, nic zero, ten koleś nie ma bladego pojęcia o jeździe, ale siebie uważa za rozsądnego kierowcę.

B i A za pierwszym razem w warszawie. A w tym roku.

Wcześniej na moto, ani skuterze nie jeżdziłem. Zdanie egzaminu nie uczyniło mnie lepszym kierowcą, a nauka jazdy uczy jak zdać egzamin, nie jak dobrze jeździć. Trzeba ciągle latać na moto, ale ciągle nie ma na to czasu. Niemniej, dopiero zdobycie prawa jazdy ułatwia właściwą naukę jazdy. Niebieski stres odpada.

:cool: ...prawo A zdałem za pierwszym razem 28 lat temu a teraz dorabiam B... :smile: ...od 23 lat jeżdżę na jawie 350ts...opony BARUM i bębnowe hamulce w tym motocyklu nauczyły mnie szacunku do jazdy na motorze i do innych uczestników ruchu... :cool:

kat. B za pierwszym razem, wiele lat temu :bigrazz:

kat. A za pierwszym razem, całkiem niedawno

wystarczy się skupić, pewnie wykonywać polecenia i włączyć system myślenia na funkcję 'ON'

pzdr

Guciowa

Today is not your day,

and tomorrow is not looking good either ...