cabaniero Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Chodzi o zmodyfikowaną obudowę miski olejowej ??? Wiem że są do nabycia takie miski, ale nie wiem na czym polega ich modyfikacja... jeśli kumasz o co chodzi to byłbym wdzięczny o naświetlenie mi tematu...widziałem takie miski w sprzedaży na stronie Muzzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Modyfikacja polega na zmniejszeniu strumienia do 1 i 2 panewki i dania nadwyzki na 3 panewke. Rozwiazuje calkowicie i na zawsze problem z 3 panewka.Bo problem ten polega tylko na niedostatecznym olejeniu tej panewki. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Ja wlasnie chcialem w sposob humorysytyczny zwrocic uwage Szramerowi na co sie porywa, bo chyba nie do konca sobie zdaje sprawe z calkowitymi kosztami takiej przerobki, ale temat sam w sobie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Na stronie Muzzy taka miska kosztuje 650 dolców...dla mnie kosmos... może orientujesz się jakie firmy robią jeszcze tego typu rzeczy...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 17 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Ja wlasnie chcialem w sposob humorysytyczny zwrocic uwage Szramerowi na co sie porywa, bo chyba nie do konca sobie zdaje sprawe z calkowitymi kosztami takiej przerobki, ale temat sam w sobie jest ok.oj zdaje zdaje sobie sprawe ,ale jak to Dominik mowi w bieszczadach " to musi bolec"a napewno ta przerobka niebedzie drozsza niz urzywana hayabusa , po za tym to bedzie mocniejsze :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 I jeszcze jeden deczko podrasowany Zygzak http://www.mrturbo.com/bikes_zx-11.htm :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi