ajriszkofi Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 (edytowane) Czas zakończyć zamieszenie z mieszkaniem i znaleźć nowego współlokatora/współlokatorkę. Pokój samodzielny, dla jednej osoby. Jest oczywiście umeblowany. Komunikacją miejską do metra ratusz 10 minut. Cena to 650 złotych + niewielkie opłaty miesięczne (około 50 złotych, choć aż tyle się chyba nie zdarzyło). Pokój będzie wolny od 1 września (ewentualnie chwilę wcześniej). Wszelkie pytania proszę kierować na maila lub PW. PS. jeśli moderatorom bardzo się nie podoba zamieszczenie tego typu ogłoszenia w dziale "przy piwie" to nie obrażę się, jak przeniesiecie. Edytowane 21 Lipca 2010 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Czy jest przewidziany jakiś casting? Proszę napisz czy są jakieś wygody, internet, kablówka, winda, widna kuchnia, czy jest balkon, oddzielne WC od łazienki, miejsce na rower, szafa wnękowa, jaki kolor ścian, które piętro, czy nie wieje od okna, czy jest tapczan czy wersalka, czy jest dostęp do altanki śmietnikowej? Mam dla Ciebie przygotowaną specjalną ofertę cenową. Casting - oczywiście. Pokój może wynająć tylko wysoki blondyn w typie Artura Boruca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 a charakter tez ma mieć taki jak Borubar? Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Czyli idealny dla mnie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 (edytowane) Podstawowy warunek wynajęcia - czy jest bezpieczne miejsce dla motocykla? Grunt że za kołnierz nie pada i motÓr ma bezpieczne gniazdko. Reszta to dodatki dla mentkich fajów. Sorki za spam. :notworthy: Jakby ktoś potrzebował pokój w domku w płn.Londynie to walcie do mnie. Git warunki, net, łazienki, komunikacja, obwodnice/wylotówki w okolicy. Edytowane 21 Lipca 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Klaudiusz - dla Ciebie nie, ale ten Twój siostrzeniec rugbysta może szuka pokoju? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Casting - oczywiście. Pokój może wynająć tylko wysoki blondyn w typie Artura Boruca ;) A ponętny brunet, też bramkarz? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 A ponętny brunet, też bramkarz? :bigrazz: A wysoki? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Klaudiusz - dla Ciebie nie, ale ten Twój siostrzeniec rugbysta może szuka pokoju? ;) On mieszka w dużym mieszkaniu, Rodzice jego wyjechali na kilka lat więc chata wolna :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 qurim a wrociles do kurierki w londynie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Myślę że znajdzie się jakiś koleżka, choć cena wysoka. Może jakieś Bonusy są ...... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Myślę że znajdzie się jakiś koleżka, choć cena wysoka. Cena średnia warszawska. Moje towarzystwo zaś bezcenne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 A wysoki? ;) niecałe dwa metry :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Myślę że znajdzie się jakiś koleżka, choć cena wysoka. Daj spokój, 650zł + współlokatorka ajriszkofi , cena idealna Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Cholercia, a właśnie niedawno odrzuciłem ofertę pracy na WAT. Gdybym wiedział wcześniej... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi