deem Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Witam. Gdzie w Toruniu jest hamownia motocyklowa ? Jeżeli możecie podajcie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam. Gdzie w Toruniu jest hamownia motocyklowa ? Jeżeli możecie podajcie namiary. o Panie u nas to nawet samochodowej nie ma a co tu mówić o motocyklowej, chyba że mam nadzieję mylę się :icon_question: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 "Do Bydgoszczy będę jeździł..." :bigrazz: http://pphu-motor.pl/sklep2/info_pages.php...8f3adf3f32bde8d Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deem Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 No nie ! Nie wierze. :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox_ Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Niestety w Toruniu faktycznie nie ma, jeśli chodzi o Bydgoszcz to chłopaki byli w JapanBike u Wojtka i podobno było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deem Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Dzięki ! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 "Do Bydgoszczy będę jeździł..." :bigrazz: http://pphu-motor.pl/sklep2/info_pages.php...8f3adf3f32bde8d Ziomki mają hamownię ale wydruki z netu ściągają. :biggrin: :banghead: Kolega z ławki tam pracuje. Jeden jest spec od motocykli, a reszta to "majstry" od skuterków. Do Żapan Bajkó jedź, tam znają się na rzeczy. Chociaż panewkę do Gixxera załatwiają mi już 3 tydzień....z Torunia... :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi