komarek1313 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Cześć kupiłem sobie olej Mobil 1 racing 4t 15w50 i chciałem sprawdzić co o nim piszą w internecie, ale to co mnie przede wszystki zainteresowało to to, że nigdzie nie znalazłem takiego opakowania jak moje. Te sprzedawane w internecie i na stronie mobila różnią się nie tylko naklejką, ale też wzorem opakowania. Zadzwoniłem. Dział techniczny powiedział mi, że czasem zmieniają, ale nic więcej nie wie, dział obsługi: Pani mniej więcej powtórzyła to samo, ale poprosiła numer kodu kreskowego i nic jej nie wyskoczyło, ale pocieszyła, że te kody też czasem zmieniają. Olej kupiłem w sklepie motoryzacyjnym. Co robić? nie wiem jak wstawić obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Cześć kupiłem sobie olej Mobil 1 racing 4t 15w50 i chciałem sprawdzić co o nim piszą w internecie, ale to co mnie przede wszystki zainteresowało to to, że nigdzie nie znalazłem takiego opakowania jak moje. Te sprzedawane w internecie i na stronie mobila różnią się nie tylko naklejką, ale też wzorem opakowania. Zadzwoniłem. Dział techniczny powiedział mi, że czasem zmieniają, ale nic więcej nie wie, dział obsługi: Pani mniej więcej powtórzyła to samo, ale poprosiła numer kodu kreskowego i nic jej nie wyskoczyło, ale pocieszyła, że te kody też czasem zmieniają. Olej kupiłem w sklepie motoryzacyjnym. Co robić? nie wiem jak wstawić obraz Wygląda na to że kupiłeś drogi olej LOTOS w opakowaniu zastępczym :biggrin: ale mnie osobiście to nie przeszkadza bo zawodowo zajmuję się naprawą silników motocyklowych. Im więcej takich oszczędnych tym więcej będę mógł zarobić na naprawach :biggrin: . Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Cześć kupiłem sobie olej Mobil 1 racing 4t 15w50 i chciałem sprawdzić co o nim piszą w internecie, ale to co mnie przede wszystki zainteresowało to to, że nigdzie nie znalazłem takiego opakowania jak moje. Te sprzedawane w internecie i na stronie mobila różnią się nie tylko naklejką, ale też wzorem opakowania. Zadzwoniłem. Dział techniczny powiedział mi, że czasem zmieniają, ale nic więcej nie wie, dział obsługi: Pani mniej więcej powtórzyła to samo, ale poprosiła numer kodu kreskowego i nic jej nie wyskoczyło, ale pocieszyła, że te kody też czasem zmieniają. Olej kupiłem w sklepie motoryzacyjnym. Co robić? nie wiem jak wstawić obraz Ten olej widziałem już z conajmniej dwoma naklejkami także faktycznie mogą się trochę różnić. -najpopularniejszy http://moto-aleja.pl/galerie/m/mobil-1-rac...-15w-50_657.jpg - http://www.motozet.pl/motory_mini/0125_1m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komarek1313 Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 "Ten olej widziałem już z conajmniej dwoma naklejkami także faktycznie mogą się trochę różnić. -najpopularniejszy " słuchaj to drugie opakowanie jest takie jak to, które ja kupiłem, skoro jest ich troszkę więcej to może jest w miare orginalne. W zasadzie mam tylko taki skuter biegowy więc może nawet taki olej jest do niego za dobry. Generalnie chodziło mi tylko o to czy to nie jest coś czym mogę zatrzeć silnik. A skoro już pytam to może jeszcze jedno pytanie. Pod silnikiem w Kymko Activ są dwa korki jeden większy od oleju a drugi od czego może być? Dzięki za szybką dopowieź w temacie oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teslasim Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 (edytowane) Pod silnikiem w Kymko Activ są dwa korki jeden większy od oleju a drugi od czego może być? Pewnie jeden od filtra siatkowego a drugi do spuszczania oleju Edytowane 18 Lipca 2010 przez teslasim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi