Gregor Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Ello na stronce http://stores.ebay.co.uk/Korns-Bookshop są manualne do sporej ilości motocykli za rozsądną cenę. Mam tylko problem z kupieniem tego. Może ktoś ma konto na ebay-u i mógłby dla mnie kupić takiego manuala do xjr.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Ello na stronce http://stores.ebay.co.uk/Korns-Bookshop są manualne do sporej ilości motocykli za rozsądną cenę. Mam tylko problem z kupieniem tego. Może ktoś ma konto na ebay-u i mógłby dla mnie kupić takiego manuala do xjr.pozdro Wal do mnie na GG albo PW to ustalimy co i jak !!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Info się oczywiście przyda - tylko ceny jakieś niskie, aż dziwne, bo w polsce one kosztują około 100 - 150 zł, chyba że nasi sprzedawcy tak dobijają ceny. Pozdro, Paweł ps. Jest do tego odpowiedni dział na forum !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 ps. Jest do tego odpowiedni dział na forum !!właśnie myślałem jaki i ... nic nie wymyśliłem. Przenieś :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 nie wiem co to za firma wydała te książki ale mogę powiedzieć tyle że niema jak Haynes wierzcie mi ściągnołem sobie z neu serwisówkę jakiejś nieznanej firmy i moja opinia jest taka że to totalna lipa tylko dane regulacyjne zamieszczone bardzo mało zdjęć same rysunki opisów też nie za wiele. natomiast z serwisówki Haynes'a mam tylko zdjęcia i przy ich pomocy mogę zrobić dużo więcej. Takie dane rególacyjne jak w tej serwisówce co ściągnełem są powszechne w necie, więc jeśli to taka książka to nie wiem czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 a skąd ściągałeś Haynes-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Nazywa się to " dane serwisowe " - jakoś się ten dział znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Pisanie postów w nieodpowiednich działach to odwieczny problem.Zastanówcie się zanim coś napiszecie, przeglądnijcie działy. Naprawdę jest tyle działów o różnej tematyce że każdy znajdzie coś odpowiedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 ok. sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry Zrozumiałem i postaram się więcej błędów nie popełniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 dane sewisowe znajdziesz w tym dziale poniżej chyba Bush to zapodałnatomiast Haynes'a mam tylko do mojego sprzęta i są to same skany zdjęć z tej książki znalażłem jej na jakiejś zagraniczenej stronie o tym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi