MariuszJ Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Done. Za rok w Borkach. Lecz tym razem pijemy po równo. A nie, ża ja 9/10 a Ty 1/10 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 kolega emmmm to mnie na złą drogę chciał sprowadzić... wiem wiem następna flaszka moja :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 A ja z Tomaszowa i nic o tym nie wiem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 A ja z Tomaszowa i nic o tym nie wiem ! Twoja strata :icon_biggrin: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 kolega emmmm to mnie na złą drogę chciał sprowadzić... wiem wiem następna flaszka moja :icon_razz: eee tam. Na złą zszedłeś teraz. Jak kupiłeś tego Ge eSa to mało pijesz jakoś. Ale ja Cię jeszcze na dobrą drogę naprowadzę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry 52 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 było byc już w piątek..... :icon_razz: :icon_twisted: Też bardzo dziękuje za miłe towarzystwo osób dawno nie widzianych i tych poznanych. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igoor Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Ja też dziękuje wszystkim za super spędzony czas;] Mam andzieje że jeszcze sie spotkamy:D W szczególności chciałbym pozdrowić kolege z E.K.G, z którym w piątek w nocy szukałem domku:P Oraz kolege Yubego, który jako jedyny bronił honoru stolicy i wypił troche wina "pokoju" za całe 4.30:P (pozdrawia pewien kierowca bmw):D Za rok będzie jeszcze lepiej;] Cytuj "...Pi**dol dwulicowców, fałszywi koledzy Cieszą ryj jak Cię widzą, po czym wbiją nóż w plecy Poszukiwacze hecy, w głowach mają pusto Patrząc na gó*no w kiblu, pewnie myślą, że to lustro..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 oooo wino to i ja waliłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igoor Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 O siema!:D hehe no tak tak;] Winko piłeś:D Hehe:P Ale z tym zlotem fiata to mnie rozwaliłeś:D Mam nadzieje że jeszcze sie spotkamy;] Cytuj "...Pi**dol dwulicowców, fałszywi koledzy Cieszą ryj jak Cię widzą, po czym wbiją nóż w plecy Poszukiwacze hecy, w głowach mają pusto Patrząc na gó*no w kiblu, pewnie myślą, że to lustro..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue bird Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 I ja tam byłam ,miód i wino piłam. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 siema Igor :) zaliczyłem pełną integrację najpierw ze zlotem fiata (nieświadomie) potem z Wami :) zajebiście było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 I ja tam byłam ,miód i wino piłam. :bigrazz: Ja tez pilem az mi po brodzie kapalo, jeszcze duzo tego wina zostalo. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Do dupy było, nudno, dajcie spokój, pogoda też do niczego... :icon_evil: ;) Dla dawno i niedawno (nie)widzianych, starych i nowo poznanych ---> :flesje: (termosem :cool: ) Hm... to gdzie ja byłem, że Ciebie nie widziałem? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 zappus... Ty sie zapatrzyles na...jesien :P Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kudłata Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 A gdzie macie zdjęcia.......było aż tak promilowo :flesje: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi