sowa4 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 (edytowane) Musze wam powiedziec ze sowy z forum nie kojarze, ale rowny z niego gosc dziekuje... zaczerwienilem sie... :P pees. fajnie bylo zobaczyc stare i nowe ryjki :) Edytowane 26 Września 2010 przez sowa4 Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 (edytowane) Do dupy było, nudno, dajcie spokój, pogoda też do niczego... :icon_evil: ;) Dla dawno i niedawno (nie)widzianych, starych i nowo poznanych ---> :flesje: (termosem :cool: ) Edytowane 26 Września 2010 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Do dupy było, nudno, dajcie spokój, pogoda też do niczego... :icon_evil: ......................... było byc już w piątek..... :icon_razz: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Dzieki za wspólna zabawę w Borkach! Wspaniale było zobaczyć dawno już nie widzianych jak i poznać innych zacnych Forumowiczow. Szczególne pozdrowenia dla Sąsiadów z domkow obok! :flesje: ...dres na nastepne Borki obowiązkowy :biggrin: i białe skarpetki też ! P.S. Dużo toastow było urodzinowych :flesje: - także jeszcze taz wszystkiego co najlepsze Jubilatkom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 było byc już w piątek..... :icon_razz: :icon_twisted: Nie trzeba było cichcem spadać z PRZYMUSU, ja byłam z wyboru. :icon_twisted: :icon_razz: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naja Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Taaaaa, borki borki i już po pierwszy raz do udanych zaliczam, miło wspominam znanych i nieznanych i na gumeeee!!! wasze zdrowie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Do dupy było, nudno, dajcie spokój, pogoda też do niczego... :icon_evil: Dla dawno i niedawno (nie)widzianych, starych i nowo poznanych ---> :flesje: (termosem :cool: ) ...za późno przyjechałaś , w sobotę południową porą było plażowanie :biggrin: ,a termos został na wieczór - trzymam za Ciebie kciuki " podwójna" -miło było poznać :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Impreza bardzo udana. Ludzie jak zwykle ciekawi i jedyni w swoim rodzaju :clap: Było naprawdę super . Do następnego :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naja Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Wiesz że zakochałem się w Twoim głosie. :icon_biggrin: heh nie jesteś jedyny :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 ...najlepsze to były imprezy pod domkami ;P btw. udało mi się wrócić na starym laczku z kamyczkiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 straciłem głos, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 (edytowane) Witajcie :biggrin: I ja dojechałem, i nikogo nie mijałem. I było zajebiście, i będę się bardzo starał żeby za rok znów dostarczyć wam darmowej rozrywki. :notworthy: I odpierdolcie się od mojego sweterka tzn. dresu. :biggrin: Edytowane 27 Września 2010 przez marrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 (edytowane) Melduje sie i ja,wróciliśmy cało i zdrowo z promilami we krwi ale co tam :biggrin: Marrio zaje**sty z Ciebie facet! a swterek w jodełke był the best! :biggrin: szkoda ,że Azbest pomylił go ze skórą no ale cóż..... :biggrin: :cool: Miło było zobaczyć tych dawno niewidzinach i poznać nowe twarze! Impreze zaliczam do bardzo udanych i do nastepnego. Ps.mmm a Ty masz minusa bo się nawet z nami nie pożegnałeś :evil: Edytowane 27 Września 2010 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ps.mmm a Ty masz minusa ....... mały taki na tym dużym plusie, jak by go wcale nie było :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 mały taki na tym dużym plusie, jak by go wcale nie było :icon_razz: :biggrin: no dobra wypijemy flaszkę i zapomnę o wszystkim :biggrin: :icon_razz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi