Belgu Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Gumiś jak chcesz to możesz wziąć mój domek. Ja z niego rezygnuję i przenoszę się do Tatakisa. Aktualna lista wygląda tak: 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 2. Igor - 1 domek, komplet 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar - 1 domek 5. 6. Klaudiusz, Yuby, Mariusz, Badger, Rebelek - 1 domek cały wypchany po brzegi 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek, Ludwicjusz, Jeżyk i modek - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10. Cosmoo - ??? NIEWIADOMA ??? 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Becia, Kate - 1 domek tylko z soboty na niedzielę 13. Wojtek-rr-? 14. Tatakis, Belgu - 1 domek 15. Wilku - 1 domek 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek,pelno 18. Andzia- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. Maro - cały 1 domek 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 26. bartez- 1 domek 27. Greedo - domek Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Dzwonila Pani z osrodka ktorej potiwerdzilem, ze najazd motocyklistow jak najbardziej sie odbedzie. Po nakazie slownym Pani osrodkowej wstepnie piatkowe ognisko zarzadzilem na nie wczesniej niz 20:00-21:00. Do zobaczyska w piatek :) My o 20 to dopiero bedziemy wyjeżdżać. :icon_mrgreen: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Zapomniałem dopisać, ze jadę w piątek... Jako, że o 10:00 w Garwolinie jestem na pogrzebie to będę jechał stamtąd. Pewnie ruszę ok 11:30 / 12:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 My o 20 to dopiero bedziemy wyjeżdżać. :icon_mrgreen: Ale jak Ty będziesz prowadziła to o 20.30 będziesz na miejscu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Żółty a Ty będziesz czy pospamowac musisz tylko :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Rybki w każdym razie uprzedzone o naszym najeździe. Zwiększą liczebność oraz asortyment. "U Piotra" oczywiście. Uprzedzę ewentualne pytania. To nie dom publiczny. A te licealistki to z jakiego profilu? Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KITKA Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Cóż w związku z absencją Kloda, Rebela, i Badżera, to na ch.... mi cały domek, przeniosę się do Oscara. Yuby spoko ! spoko ! Ty to pokonasz bez stresowo przy :flesje: Witam Wszystkich :buttrock: tych co już nie mogą doczekać się spotkania w Borkach i tego wspólnego powitalnego DRINKA :flesje: :icon_biggrin: :clap: przy ognisku. Wyjeżdżamy z Jerrym w piątek ok 12.00 z Ochoty do Borek. Jak ktoś ma ochotę dołączyć to zapraszamy do wspólnej jazdy wszystkich chętnych.:crossy: Planujemy po drodze jakiś nie drogi obiad w Tomaszowie Maz. :icon_biggrin: co by zapełnić żołądek przed wieczorem i przed :flesje: Do zobaczenia :buttrock: ------------------------------------ :crossy: Miłość do motocykli nie przemija, bo przemija tylko czas w którym żyjemy.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Niestety, zycie jak zwykle zweryfikowalo plany i mnie nie bedzie na popijawie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Kto wyjezdza z W-wy w piatek? Ja planuje wstepnie tak ok 13:00 wyruszyc. Jest już jakaś ustawka planowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 ja śmigam dopiero koło 17.00 zapraszam jak ktoś ma ochotę się przyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku21 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Niestety z tytułu braku potwierdzenia ze strony josha i zainteresowania jeszcze jednym wolnym miejscem, wstępnie jestem zmuszony do rezygnacji z domku. O ile sytuacja nie ulegnie zmieni na miejscu. Ja ruszam w piątek około 13:30 z Raszyna. Aktualna lista wygląda tak: 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 2. Igor - 1 domek, komplet 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar i Yubcio - 1 domek 5. 6. Mariusz 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek, Ludwicjusz, Jeżyk i modek - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10. Cosmoo - ??? NIEWIADOMA ??? 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Becia, Kate - 1 domek tylko z soboty na niedzielę 13. Wojtek-rr-? 14. Tatakis, Belgu - 1 domek 15. wilku21 - 1 domek ?????? 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek,pelno 18. Andzia- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. Maro - cały 1 domek 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 26. bartez- 1 domek 27. Greedo - domek Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Aktualna lista wygląda tak: 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 2. Igor - 1 domek, komplet 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar i Yubcio - 1 domek 5. 6. Mariusz 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek, Ludwicjusz, Jeżyk i modek - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10. Cosmoo - ??? NIEWIADOMA ??? 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Becia, Kate - 1 domek tylko z soboty na niedzielę 13. Wojtek-rr-? 14. Tatakis, Belgu - 1 domek 15. Wilku - 1 domek 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek,pelno 18. Andzia- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. Maro - cały 1 domek 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 26. bartez- 1 domek 27. Greedo - domek Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój Nie, tak. 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 2. Igor - 1 domek, komplet 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar i Yubcio - 1 domek 5. 6. 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek, Ludwicjusz, Jeżyk i modek - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10. Cosmoo - ??? NIEWIADOMA ??? 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Becia, Kate - 1 domek tylko z soboty na niedzielę 13. Wojtek-rr-? 14. Tatakis, Belgu - 1 domek 15. wilku21 - 1 domek ?????? 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek,pelno 18. Andzia- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. Maro - cały 1 domek 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 26. bartez, Mariusz 1 domek 27. Greedo - domek Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 jest przewidziana w sobotę jakaś wycieczka po okolicy na wielkim kacu ? Wpisów na ten temat chyba jeszcze nie było... ale zbieram od wczoraj info na temat okolicy i wartych zobaczenia miejsc. Jak będą chętni - plan na wycieczkę będzie przygotowany :biggrin: ......i co do zabawy w pełnym rynsztunku - obiecałam gumę do skakania :bigrazz: - będzie! Do zobaczyska :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mell77 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Witam ;) dojadę do Borek ....ale tylko w "odwiedziny" Miało tyle znajomych jechać i już wszystkie się wykruszyły.... :lapad: Pozdrawiam i przyczepności życzę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 (edytowane) ode mnie też się powykruszali w końcu zostałem tylko ja z żoną ale pierdzile jadę, jakoś się zintegruje :) byłem w borkach 2 razy bodajże 3 i 4 lata temu ale pamięć mam słabą nie wiem czy kogoś bede pamiętał :) bo jak tu cos pamiętać .... :) bedzie ktoś może na VFR800 bo przymierzam sie do zakupu takiego sprzęta i chetnie bym zasięgną troszke info? Edytowane 23 Września 2010 przez ekimm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi