Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 (edytowane) Motocykl KTM Duke II, silnik LC4, 2004 rok, nr rej. OKL14HX, nr ramy: VBKDUN4004M779104, kolor czarny. Cechy charakterystyczne: końcówki wydechu- Akrapovic carbon (1 w 2 pod kanapą), brak kickstartera, korek wlewu oleju z termometrem, klejony prawy plastik na baku, porysowana osłona reflektorów przednich, xenon, duże czarne handbary, małe, przyciemniane niebieskie lusterka, pokrzywione ranty obu felg, ogumienie tył: Metzeler Enduro 4, przód: Pirelli MT60. Motocykl z uszkodzonym silnikiem, prawdopodobnie coś z zaworem (odpala z głośnym stukiem), stan ogólny odzwierciedlający niedelikatną, całoroczną eksploatację. W momencie kradzieży (noc 27/28 czerwca b.r. z osiedla przy ul. Idzikowskiego w Warszawie) motocykl był mocno zabłocony, jak na zdjęciu. Za pomoc w odnalezieniu lub wskazanie miesca gdzie znajduje się sprzęt oferuję nagrodę w wysokości 2000 zł. Łukasz Widziszowski tel. 695 870 007 [email protected] zdjęcie KTM'a Aukcja właściciela w celu odnalezienia motocykla: Alledrogo Edytowane 10 Lipca 2010 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pukuuu Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 (edytowane) Widzę moto na rej, OKL, czyli z okolicy... Będę się rozglądał. Teraz doczytałem, że moto skradzione w Wawie, sorry... Edytowane 10 Lipca 2010 przez pukuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 (edytowane) Ja wczoraj widziałem w centrum na Jana Pawła w drodze do ONZ czarnego KTM'a z dwiema końcowkami na pewno nie fabrycznymi ale za chiny ludowe nie mogę sobie przypomnieć rejestracji. Kierowca miał raczej mało adekwatne ubranie bo dżinsy i trapery z jakiegoś dziwnego materiału w kolorze piasku do tego czarną kurtkę już raczej motocyklową i chyba czarny kask. Sprzęt się cały trząsł od wibracji ale to chyba normalne w KTM z singlem. Tylko tyle pamiętam. Edytowane 10 Lipca 2010 przez shiningami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Dobra,temat można zamknąć. Informacja od właściciela motocykla: Mam już pewność- na parkingu policyjnym stoi mój motocykl. Nie wiem w jakim jest stanie i w ilu kawałkach, ale lepszy rydz niż nic... "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Czekamy na historie co sie dzialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi