Kamieniu Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 (edytowane) Jeden z naszych miał dzwona, stan zły, potrzeba krwi. Między 12 a 16 w OSP Kazimierz (zaraz obok zlotu) będzie pobierana krew. Mam nadzieję że będzie was jak najwięcej, każdy chce żyć Dajcie dobry przykład, może w przyszłości ktoś z was będzie potrzebował krwi W razie pytań - koleś nazywa się Dominik Marciniak i leży w Koperniku, grupy krwi nie znam To jak co, o 14 pod Profi, albo od razu w OSP Kazimierz Edytowane 10 Lipca 2010 przez Kamieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Nadal potrzebna? Będę oddawał to wypiszę kartkę. Komu ją podać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Grupy krwi nie potrzeba podawać. Tylko że zaświadczenie o oddaniu trzeba dostarczyć do szpitala, nie wystarczy tylko podać nazwiska przy pobieraniu. Ale ogólnie akcję popieram i zachęcam. to nie boli, a pomaga innym w dużej mierze. Ja oddałem już 13 litrów, ale na dzień dzisiejszy mam dla kogo oddawać, więc koledze nie pomogę. Nawet większość nie zdaje sobie sprawy jakie są braki krwi i płytek w szpitalach... Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Ja dzisiaj pierwszy raz oddawałam płytki i przyznam, że mnie nieco wymłóciło w porównaniu do standardowej pełnej donacji. Ale za miesiąc idę znowu, co mi tam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi