piórko Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Za dużego nie możesz kupić, bo choćby ochraniacze nie będą tam, gdzie powinny. Możesz albo:1. przypakować na siłowni2. uszyć na miarę. Nie wiem, co wyjdzie taniej :biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kai Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 No właśnie w sklepie 48 to minimum, i mi sprzedawca poweidział, że a* 46 praktycznie nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kai Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Jak bym nie miał 600km do Warszawy to bym przyjechał. No to nic. Szukam dalej czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Ja mam świeżą 50 z Alpinestara przy wymiarach:wzrost: 177waga: 78w pasie jakos 86-88 nie pamietamw klatce: 103w biodrach 102 Jest ciasno ale gdyby nie jeba** suwak który sie rozpina to byłbym zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kai Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 a ja jestem w srace ;/kusi mnie spróbować tę 48 no ale, za duży kombi to nie jest dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Kupowanie za dużego kombi mija się z celem, bo tak jak pisała Piórko - protektory będą w złych miejscach i to kompletnie nie będzie spełniało swojego zadania. Rozmiar 46 jest ogólnie dostępny, w większości modelów kombinezonów, więc wystarczy tylko dobrze poszukać :) Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kai Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Tak się zastanawiam, dalczego np w InterMotors SP1 kosztuje 1.9k a w niektórych sklepach 2.9k Podróba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kai Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Czemu SP-1 to śmieć? Znajomy z Gdańska ma, i sobie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kai Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 o_O to tego nie weidziałem. w takim razie co polecisz? dainese, arlen nessa, 4sr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kai Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Szukam czegoś z garbem, a w przypadku arlena i berika jest z tym problem, przynajmniej w modelach do 2.5tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Ja polecam Dainese. Też coś znajdziesz w cenie do 2,5 tys. (www.kombinezon.pl - p. Andrzej Łukaszyk). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 A chcesz zainwestować w wygląd czy bezpieczeństwo? Ewentualnie poluj na używki na allegro w idealnym stanie. Jest ostatnio sporo takich ledwo ledwo używanych Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) Tylko na kombinezon.pl to ceny chyba z kosmosu ma. No co Ty? Nowe modela tak. Ale sprzed kilku sezonów - bardzo spoko. A wolałabym starszy model, ale nówkę niż jakąś wypchaną używkę. Edytowane 10 Października 2012 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kai Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 A 4SR? Ktoś miał? Bo na necie różnie pisali. Jedni chwalą, że podwójne szfy, że neuro~ wykończenia, a inni mówię krótkie 'syfiasta skóra' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 A Ja mam od 2 sezonów używkę za parę złotych i jestem niezmiernie zadowolony. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi